Lifestyle

Lucian Viziru a primit diagnosticul din partea medicilor

 

După ce a acuzat mai multe dureri în piept și s-a confruntat cu o serie de probleme la inimă, Lucian Viziru a ajuns internat în spital, chiar la trecerea dintre ani. Recent, actorul a postat un clip pe YouTube, în care îi anunță pe fani că a primit diagnosticul final din partea medicilor, după un RMN și o serie de analize.
„În urma ultimului RMN pe care l-am făcut la inimă a reieșit că eu aș fi avut la un moment dat o miocardită. E o afecțiune de care poate suferi oricine, dar în special bărbații tineri și sportivi. La capitolul sportiv mă încadrez, la capitolul tânăr… Hm, sunt trecut de 40 (…) Efectele secundare ale vaccinului, care să zicem că sunt similare cu această miocardită, apar la 14-15 zile, dacă ar fi fost să fie așa, nu la 4, 5 luni”, a povestit Lucian Viziru.
Actorul i-a rugat pe fanii internauți să își păstreze opiniile pentru ei și să îi respecte intimitatea.
Degeaba ați făcut voi pe deștepții și sunteți plini de sfaturi. Țineți-vă părerile pentru voi. E o rugăminte. Nu vă mai dați cu părerea decât dacă știți că vă duce capul. Nu are nicio legătură vaccinul cu problema mea (..) Au fost și foarte mulți care mi-au urat „însănătoșire grabnică” și vă mulțumesc foarte mult”, a transmis Lucian Viziru.

Foto: captură YouTube


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare