Expres

„Luna curățeniei” a continuat pe Aleea Dealul Spirii

  • article_254090_1.jpg
 

O mână de adolescenți, elevi ai Colegiului Andrei Mureșanu, și-au rupt vineri câteva ore din timpul liber pentru a curăța Aleea Dealul Spirii. Acțiunea s-a desfășurat în cadrul campaniei „Luna Curățeniei”, concurs organizat de Cotidianul „Transilvania Expres”, TEX FM și myTEX.ro, acțiune civică sub genericul „Pentru un Brașov mai curat!”, ce se desfășoară până în 7 mai. Locul ales de cei 10 liceeni, toți elevi în clasa a X-a, nu a fost ușor de curățat. A fost nevoie de două echipe, a câte 10 oameni fiecare, toți elevi în clasa a XI-a, pentru a strânge gunoiul lăsat în urmă de trecători.
„Elevii liceului nostru au mai participat la astfel de acțiuni. Cred că sunt utile, atât pentru oraș, cât și pentru elevi care vor învăța astfel să protejeze natura”, ne-a declarat Nicolae Spiridon, profesorul care i-a supravegheat pe liceeni. „Recolta” a fost bogată, unul dintre elevi, Adrian Trifan, enumerând: „doze de bere, ambalaje de iaurt, haine, papuci, ghivece de flori, un ceas, o saltea de pat, moloz, prezervative, și câte și mai câte. După experiența asta, sigur nu voi mai arunca”.
Sponsorii concursului sunt „Urban S.A.”, „Bicostore”, „Curățenie la Maximum”, „Parc Aventura”, Cofetăriile „Cremola”, „CE Market”, „Coco Ryo Food”, „N.E.O. no equal original”, Top Vest Holding. Parteneri media: Informația Brașovului, Nova TV, 24-Fun, TVS Brașov.
    (R.C.)


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare