Posts Tagged ‘mandinga’

Citeste totul despre semifinala Eurovision!

Wednesday, May 23rd, 2012


Începem această scurtă retrospectivă cu cea mai imprortantă veste: Mandinga s+a calificat în finala concursului, care va avea loc sâmbătă.

Eurovision va continua joi, cu a doua semifinală.

Ţările calificate direct în finală sunt Marea Britanie, Franţa, Italia, Azerbaidjan, Spania şi Germania.

Cat despre membrii formaţiei Mandinga, aceştia au declarat că îşi propun să facă un spectacol perfect în finala Eurovision, care va avea loc sâmbătă.

Obiectivul lor este să ajungă între primele cinci ţări în topul final al competiţiei.

Ei au spus că, din păcate, în semifinala de aseară nu a fost atât de bine ca la repetiţii.

Elena, solista trupei, a explicat: “Este ca atunci când conduci o maşină cu geamurile aburite. Se vede ceva, dar totuşi, dacă nu cunoşti foarte bine drumul, faci uşor un accident. Aşa a fost şi pentru mine pe scenă. Noroc că ştim foarte bine piesa şi că există o comunicare perfectă între mine şi băieţi, pentru că am reuşit să facem faţă unui moment delicat”.

Organizatorii Eurovision şi-au recunoscut vina pentru problema tehnică din semifinală.

După primele acorduri, monitorizarea din cască, în care artista auzea atât vocile colegilor, cât şi negativul piesei, a dispărut integral, astfel încât Elena a cântat întreaga piesă doar pe întoarcerea sunetului din sală.

Organizatorii au dat asigurari că în finală totul va fi perfect pentru România.

Specatatorii au fost însă mulţumiţi de prestatia noastra. In timpul show-ului, în centrul de presă de la Baku Crystal Hall, melodia României a fost aplaudată de jurnalişti, iar câţiva dintre ei au început să danseze şi să cânte pe “Zaleilah”.

Scurtă istorie a prestaţiei Romaniei la Eurovision

Iată TOPUL celor mai SLABE prestaţii ale Ţarii noastre în competiţie:

Sanda Ladoşi s-a clasat pe locul 18 cu piesa “I Admit”, în 2004, la Istanbul (Turcia)

In 2009, Elena Gheorghe a reusit sa ajunga abia pe locul 19 cu piesa balkan girls.

Nico şi Vlad Miriţă au ocupat doar locul 20 cu piesa “Pe-o margine de lume”, în 2008, la Belgrad.

Mălina Olinescu a obţinut poziţia 22-a cu melodia “Eu cred”, în 1998, la Birmingham.

Cele mai bune performanţe ale României au fost obţinute în 2005, când Luminiţa Anghel şi trupa Sistem s-au clasat pe locul 3 cu piesa “Let Me Try”, şi în 2010, când Paula Seling şi Ovi au ocupat tot locul 3 cu piesa “Playing with Fire”.

Să sperăm că şi Mandinga va urca pe podium.

Vezi şi tu cum s-au descurcat cei de la Mandinga în semifinală:

In aceasta seara va avea loc prima semifinala Eurovision!

Tuesday, May 22nd, 2012

Mandinga va intra în concurs cu numărul 6, pentru a se lupta pentru un loc în marea finală.

Concursul va fi difuzat in Romania incepand cu ora 22.00 insa voi nu veti putea vota pentru Mandinga ci pentru ceilalti concurenti.

Pe 24 mai, la a doua semifinală România nu are drept de vot, şi pe 26 mai, la finala Eurovision toate ţările participante la concurs vor avea drept de vot, indiferent dacă s-au calificat sau nu.

De altfel, se fac tot felul de speculatii privind competitia muzicala Eurovision 2012.
Reprezentanta Suediei, Loreen, este favorita la castigarea trofeului, cu piesa “Euphoria”.
una dintre cele mai importante case de pariuri din lume, ii acorda Suediei o cota de 1,75 in finala Eurovision 2012, ce se va desfasura sambata, pe 26 mai.
Casele de pariuri ii ofera Romaniei a doua sansa la castigarea semifinalei.
Le tinem si noi pumnii!

VIDEO: Mandinga se pregateste pentru Eurovision… la sala

Thursday, May 17th, 2012

Mandinga se pregateste serios pentru Eurovision!
Spre exemplu, baietii se antreneaza de zor la sala de fitness, ca sa arate perfect la show!
Pe langa melodia “Zaleilah”, cu care spera sa castige Eurovisionul, baietii de la Mandinga mizeaza si pe atuurile lor fizice.
Vedeti si voi cat de tare se antreneaza baietii chiar aici:

Mandinga implicata in scandalul traficului de droguri?

Thursday, March 15th, 2012


Credeaţi că scandalul Eurovision a luat sfarşit?! Nicidecum!

Procurorii DIICOT i-au reţinut, marţi seară, pe toboşarul trupei Cortez, şi pe Bobirci Marius Dumitru pentru săvârşirea infracţiunii de trafic de droguri de risc.

În timpul audierii, tobosarul Grusa Tony Sevko le-a declarat procurorilor că este colaborator al trupei Mandinga, alături de care ar fi fost la Eurovision.
Totuşi, managerul trupei Mandinga a declarat că formaţia nu are nicio legătură cu aceste persoane, ale căror nume nu le-a mai auzit până în prezent.
Şi membrii trupei Cortez spun că toboşarul lor nu a colaborat niciodata cu Mandinga, ba mai mult sambăta trecută ei au cantat împreună într-un club din capitală.
Atunci de ce să fi minţit toboşarul? Ce interese o fi avut?
La aceste întrebări nu am găsit înca răspunsul….

Mandinga - la Eurovision!

Monday, March 12th, 2012

Trupa Mandinga va reprezenta România la Eurovision 2012, cu piesa “Zaleilah”, compusă de Costi Ioniţă.

Solista trupei Elena Ionescu, a declarat sâmbătă, după câştigarea selecţiei naţionale pentru Eurovision 2012, că acest lucru înseamnă pentru formaţie o responsabilitate, pentru că va fi imaginea României la Baku, dar şi un lucru pe care şi-l doreau foarte mult.
Ea şi-a exprimat mulţumirile pentru public, juriu şi pentru compozitorul piesei cu care trupa va merge la Eurovision.

La selecţia naţională, concurenţii au urcat pe scenă într-o ordine aleatorie, după ce fiecare a extras biletul cu numărul de ordine cu o săptămână în urmă. În urma televotului, pe primele trei locuri s-au clasat: Mandinga (12 puncte), Cătălin Josan (10 puncte) şi Ioana Anuţa (8 puncte). După notarea juriului, primele trei locuri au fost ocupate de Electric Fence (12 puncte), Mandinga (10 puncte) şi Cătălin Josan (8 puncte).
Astfel, prin adunarea punctajelor, câştigătoarea selecţiei naţionale a fost trupa Mandinga.

Mandinga Salsafest 2009

Wednesday, February 11th, 2009

In zilele de 20-23 februarie 2009 va avea loc, la Rin Grand Hotel din Bucuresti, cea de-a III-a editie a festivalului Mandinga Salsafest.
Cei prezenti au ocazia sa asculte si sa danseze pe cea mai buna muzica live, cu cei mai buni instructori si DJ din lume. Organizatorii au pregatit un ring de dans de 1000 metri, precum si o scena speciala pentru show-urile live ale trupelor invitate.
Invitati speciali ai festivalului sunt Adrian si Anita, campioni Mondiali in anii 2007 si 2008, aflati pentru prima data in Romania, precum si perechile Johnny Vazquez si Jennifer Silvas, Luis Vazquez si Melissa Fernandez.
Vor sustine concerte live trupele Mandinga si Mercadonegro. Alte momente din festival: concurs de dans “Jack & Jill”, megapetreceri si cea mai buna muzica oferita de DJ Bat (Spania).