Lifestyle

Marc Anthony s-a logodit cu Miss Paraguay 2021

  • miss paraguay 3_296820.jpg
  • miss paraguay 2_296819.jpg
  • miss paraguay_296821.jpg

Marc Anthony și modelul Nadia Ferreira s-au logodit, la doar trei luni de când au anunțat că sunt împreună. Iubita cântărețului este fostă Miss Universe Paraguay. Vestea vine la o lună după ce fosta soție a lui Marc Anthony, Jennifer Lopez, a anunțat că se mărită din nou cu Ben Affleck.

Viitoare soție a anunțat vestea postând un story pe Instagram. În imagine se poate vedea inelul de logodnă cu diamant purtat de Ferreira, în timp ce Anthony are tatuat pe degetul inelar o linie groasă, neagră.

Cântăreţul are 53 de ani, iar Nadia a împlinit de curând vârsta de 23 de ani.
Marc Anthony a fost căsătorit cu o fostă Miss Universe – Dayanara Torres, cu Jennifer Lopez și cu modelul Shannon De Lima.

Marc Anthony are șase copii. Doi dintre ei sunt din prima căsătorie, iar alții doi provin din relația cu fosta iubită, Debbie Rosado. Totodată, cântărețul și Jennifer Lopez sunt părinții gemenilor Emme și Maximilian, în vârstă de 14 ani, după cum amintește click.ro.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button