Posts Tagged ‘martisor’

CONCURS TEX FM: CASTIGA UN MARTISOR INTELIGENT!

Wednesday, February 20th, 2013

Primăvara aceasta mărţişorul nu se mai poartă la piept ci… pe telefon.
De 1 Martie uimeşte-ţi prietenii cu un mărţişor inteligent. Intră pe pagina de facebook Tex FM, dă-ne like şi share-uieşte articolul concursului şi poţi câştiga 8 mărtişoare inteligente, un tricou şi un ceas de la Tex FM.
Din 26 februarie ascultă Tex FM, notează indiciile date oră de oră de DJ-ul radio şi în momentul concursului sună la 0268 549 608 sau 0747 ALOTEX. Dacă ştii indiciile din fiecare emisiune câştigi premiile primăverii de la Tex FM.

Primăvara aceasta Tex FM oferă mărtişoare… pentru telefoane. Vezi mai jos premiul surpriză:

Tex FM va doreste o primavara frumoasa!

Thursday, March 1st, 2012

Mărţişorul - micul obiect prins într-un şnur alb-roşu - este un simbol al renaşterii naturii şi al speranţei, fiind dăruit celor dragi pentru a le aduce noroc.

În general, femeile şi fetele primesc mărţişoare şi le poartă pe durata lunii martie, ca semn al sosirii primăverii. În Moldova însă, obiceiul este ca fetele să dăruiască mărţişoare băieţilor.

Arheologii au descoperit obiecte cu o vechime de mii de ani care pot fi considerate mărţişoare. Ele au forma unor mici pietre de râu vopsite în alb şi roşu, înşirate pe aţă, pentru a fi purtate la gât.

Culorile martisorului au diferite simbolistici: roşul poate semnifica vitalitatea femeii, iar albul - înţelepciunea bărbatului.

Legenda spune că Soarele ar fi coborât pe pământ în chip de fată frumoasă şi ar fi fost ţinut prizonier de un zmeu. Pentru a-l elibera, un voinic s-a luptat cu zmeul vărsându-şi sângele în zăpadă. Soarele a urcat din nou pe cer şi, în locurile în care zăpada s-a topit, au răsărit ghiocei - vestitori ai primăverii.

Unele tradiţii spun că firul mărţişorului, funie de 365 sau 366 de zile, ar fi fost tors de Baba Dochia, în timp ce urca turma la munte. Asemănător Ursitoarelor care torc firul vieţii copilului la naştere, Dochia torcea firul anului primăvara, la naşterea timpului calendaristic.

În prezent, mărţişorul este purtat întreaga lună martie, după care este prins de ramurile unui pom fructifer. Se crede că aceasta va aduce belşug în casele oamenilor. Se zice că dacă cineva îşi pune o dorinţă în timp ce atârnă mărţişorul de pom, aceasta se va împlini.

Trimite o urare prin Mărţişorul Mesager!

Tuesday, February 24th, 2009

Transmite mesajele tale către persoanele iubite prin TEX FM şi Transilvania Expres!
În perioada 1-8 martie scrie un mesaj sau o urare unei persoane deosebite din viaţa ta şi mesajul tău va fi difuzat pe TEX FM şi publicat în cotidianul Transilvania Expres! În plus, beneficiezi de un abonament gratuit la Transilvania Expres pentru 3 luni de zile!


Regulamentul campaniei Mărţişorul Mesager aici

Mesaje primite prin Mărţişorul Mesager

De la Angela Guraliuc pentru Dobra Maria

Bună ziua Transilvania Expres. Vă mulţumesc că aveţi toate ştirile la zi. Aş dori să spun un 1 martie şi 8 martie fericit mamei mele Maria, care locuieşte în Lunca Câlnicului. Eu sunt plecată în SUA din 2000, exact de 8 martie, de atunci nu am mai vazut nici un mărţişor, ghiocei am în grădină dar mărţişorul îmi lipseşte. Vă mulţumesc din suflet, Angela.

De la Lupu Daniel pentru Diana:

Pentru iubita mea scumpă şi frumoasă şi pentru restul fetelor din lume, cele mai frumoase momente de 1 şi 8 Martie. Şi nu uita că te iubesc, Diana.

De la Vrânceanu Sergiu pentru Popescu Mirela:

La mulţi ani mamă dragă, îţi doresc tot binele din lume. Te iubesc!

De la Ovidiu Cotoi pentru Alina Cotoi:

Cele mai frumoase mărţişoare pentru cele mai frumoase fete din viaţa mea, Mara şi Alina!

De la Crişan Marieta pentru Cristea Anita:

Pentru cea mai bună fiica din lume, să ai parte numai de bucurii şi drumul vieţii să-ţi fie presarat numai cu flori. Cu toată dragostea, mama.

De la Cotae Sebastian pentru Cotae Margalina:

Mama - cel dintâi cuvânt, cel mai dulce zâmbet, cel mai sincer suflet, cel din urmă vis, cea mai dulce voce, cea mai grea durere, cea mai mândră floare, cea mai scumpă carte. Mama - lacrima târzie, veşnica icoană, înger de-nălţare, candelă aprinsă! Candelă a vieţii, care nu se stinge, care luminează şi pe veci veghează!

De la Iacob Laura pentru Topi Top:

Viaţa mea fără tine nu ar fi la fel de frumoasă, împlinită şi liniştită.

De la Daniela Negroni pentru Pufu Gabriela

Un mărţişor simbolic pentru toate doamnele din familia mea!

De la Victor Sgorcea pentru dr. Alina Marginean

Un gând bun de mărţişor pentru d-na lector univ. dr. Alina Marginean cu profundă recunoştinţă pentru anii de căsătorie petrecuţi împreună şi pe care nu îi pot uita în ciuda distanţei care ne-a separat. Victor Sgorcea, Kentucky, USA.

De la Dragomir Dumitru pentru Dragomir Arsinica

Încă un mărţişor din inimă pentru tine după atâţia ani!

De la Petronela Handaric pentru Handaric Iulian

Eşti cel mai bun soţ şi tătic din lume. Te iubim, soţia şi băieţelul.

De la Juganaru Maria pentru Budasu Alina

Cea mai frumoasă primăvară din viaţa ta, să fii fericită!

De la Pricope Florentina pentru Iftode Alexandra Beatrice

Dacă sufletul îţi plânge, când natura s-adoarmă,

de eşti plină de-ntristare, când afară-i încă iarnă,

uitate-n oglinda vieţii, vezi ce-i bine şi ce-i rău

şi nu plânge, mergi-nainte, dacă ăsta-i drumul tău,

dar, de poţi schimba în bine

zilele ce-aştepţi din zare

schimbă iute, fiindcă viaţa,

astăzi e, mâine dispare

în zborul fulgilor uşor

ce-aleargă către tine,

un gând frumos, un mărţişor

primeşte de la mine!

mama Florentina

De la Bolea Mădălina pentru Bolea Mioara

Mărţişorul din piept, dăruit de când e firea, să-ţi ocrotească drumul drept şi rostul casei şi iubirea! La mulţi ani, dragă mamă!

De la Stefanoiu Oana Elena pentru Ghizdăreanu Gabriel

Odată cu sosirea primăverii primeşte în dar iubirea mea sinceră!

De la Florin Eugen Ionescu pentru toate femeile din lume

Nici o lacrimă nu e de ajuns

Dragostea voastră a-mi reaminti

O eternitate să vă simt

În inimă pentru darul vostru sfânt

Acel dar ce numai voi îl puteţi da

Viaţa, fără de care nu am exista

La mulţi ani tuturor femeilor!

De la Dumitru Silviu pentru Darrout Alina

Fie ca sărbătorile din această primăvară să îţi fie de folos şi să ai grijă de tine.

De la Dobre Marian pentru Dobre Aritina

Cu ocazia zilelor de mărţişor îţi doresc multă sănătate, fericire şi multe bucurii alături de cei dragi. Te iubesc, mamă!

De la Orlandea Gabriela Angelica pentru mama

La mulţi ani, îţi doresc ca toate gândurile bune şi tot binele din lume să te însoţească pretutindeni şi primăvara să-ţi înflorească mulţi ani de acum încolo!

De la Cristi Chisu pentru Chisu Raluca

1 Martie călător ţi-a adus un mărţişor! La mulţi ani cu ocazia primei zile de primăvară! Cu drag, Lumi şi Cris

De la Şerban Mariana pentru Nesinov Ileana

Dragă Mamă îţi doresc

Un Mărţişor mai fericit

Cu de toate garnisit

Sănătate şi iubire

Şi cu multă fericire.

Cu dragoste, Mary

De la Popescu Maria pentru Popa Ghiza

Mamă, ce-aş putea să-ţi dăruiesc de ziua ta când nimic din lumea asta nu poate răsplăti dragostea ta, nimic nu m-ar putea revanşa faţă de tine. Eu nu vreau să mă revanşez, eu doresc să îţi rămân datoare pentru tot restul vieţii, pentru tot restul vieţii să mă străduiesc să-ţi răsplătesc iubirea. Cineva te iubeşte şi va avea grijă de tine mereu. Cu dragoste, Maria

De la Gusman Ioan Daniel pentru Vinca Ramona

La mulţi ani Ramo, să îţi dea Dumnezeu tot ce-ţi doreşti şi să-ţi împlineşti toate visele care ai vrea să ţi se împlinească. Te iubesc mult!

De la Virgil Urdea pentru Livia Virginia Urdea

Fiecare zi alături de tine e mărţişorul pe care aş vrea să ţi-l pot redarui în fiecare zi.

De la Toma Sorin

La mulţi ani şi o primăvară bogată în împliniri şi fericire,.îţi urează cu multă dragoste Sorin M. T.

De la Magda G pentru Veres Stela Maria

Îţi dorim o primăvară frumoasă cu sănătate, bucurii şi binecuvântări! Cu multă dragoste,Magda, Dorin şi Bebiţă!

De la Mirela Ghizdeanu pentru Ghizdeanu Maria

Chiar dacă de multe ori am neglijat-o, am considerat o bucurie a ei un lucru banal, demn de neluat în calcul sau am împins-o departe de noi atunci când ne oferea un sfat, totuşi ea a rămas acolo lângă noi, cu o voinţa neclintită şi o dragoste imensă, temându-se parcă să nu ne deranjeze. De aceea, mă opresc puţin din dorinţa de a mă îndepărta de ea şi îi mulţumesc pentru că ea a fost de multe ori singura care mi-a stat alături când ceilalţi m-au lăsat. Mi-e greu să mă gândesc la ziua când nu o voi mai avea lângă mine. Te iubesc, mamă!

De la Sima Andra pentru Drăghici Dragoş

Sunt mii şi mii de cuvinte frumoase pe care cu siguranţă că le meriţi, eu din păcate nu le ştiu pe toate ca să ţi le spun. Din păcate nu pot atinge soarele să ţi-l dăruiesc, nu pot atinge stelele pentru a ţi le dărui, nu-ţi pot da nimic mai mult decât sufletul meu, gândurile mele, trupul meu, întreaga mea fiinţă! Şi dacă îţi spun că te iubesc fără ca măcar să-ţi fi întâlnit privirea înseamnă că te iubesc pentru ceea ce eşti, pentru ceea ce mă faci să simt, să fiu, pentru sufletul tău de aur, pentru tot ceea ce reprezinţi pentru viaţa mea.

Şi cum să nu te iubesc când pentru tine simt ceea ce nu am simţit pentru nimeni niciodată? Când tu mă faci să mă simt cea mai importantă persoană din lume? Cum să nu visez la tine, cum să nu te vreau lângă mine în fiecare clipă, cum să nu te iubesc, cum să nu vreau să te ştiu lângă mine tot restul vieţii? Nu am cuvinte de ajuns ca să-ţi spun tot ceea ce simt pentru tine. Sper doar cu timpul să-ţi pot demonstra toată dragostea pe care ţi-o port. Te ador, Dragoş.

De la Nicolae Claudiu pentru Nicolae Elena

Buchetul de ghiocei ce ţi l-am oferit,

dă vestea că iarna deja a trecut,

iar mărţişorul care ţi l-am dăruit,

înseamnă că te iubesc şi este mesagerul

care aduce primavara.

La mulţi ani, mamă!

De la Costin

Pentru mama mea cea mai dragă Ancuţa şi pentru surorile mele Ioana-Cristina şi Cristina-Elena - le urez o primavară frumoasă şi la mulţi ani pentru 1 şi 8 martie. Vă iubesc foarte, foarte mult.

De la Amedeo pentru colegele Manuela, Mădălina, Andreea, Alexandra

Într-o zi cu soare în care miroase a sărbătoare vă dau şi eu mesaje primăvăratice cu aromă de mărţişoare!

De la Istvan pentru soţia sa, Genoveva

Am inima plină de iubire şi vreau să-ti dăruiesc şi ţie o clipă de fericire, un ghiocel simbol de armonie, să-ţi picure în suflet gingăşie. Eşti unică şi pură, de iubire mă bucur şi mă-nalţ lângă tine, doresc să-ţi mărturisesc: tu eşti parfumul meu şi primăvara ce-o iubesc! Cu multă dragoste, pentru scumpa mea soţie Genoveva (Cici).

De la Mot Marian pentru Mot Corina

La mulţi ani şi la cât mai multe primăveri împreună îţi urează al tău soţ, Marian.

De la Simion Anca pentru Nicoara Maria

O primăvară frumoasă, cu multe bucurii şi sănătate!

De la Muresan Marius pentru Muresan Cosmyna

Fie ca acest început de primăvară să îţi lumineze viaţa şi să îşi aducă toată fericirea din lume, să fii mereu alături de noi veselă şi fericită, aşa cum te cunoaştem. Te iubesc mult de tot. Al tău soţ, Marius. O mie de pupici!

De la Knautz Arnold pentru Knautz Marika
Îţi mulţumesc că exişti, îţi mulţumesc pentru cei 18 ani minunaţi pe care mi i-ai oferit, îţi mulţumesc pentru înţelegerea, răbdarea şi dragostea cu care m-ai înconjurat. Fie ca şi această primăvară să pecetluiască dragostea noastră iar eu să te pot face să simţi în fiecare clipă cât de mult te iubesc şi ce însemni pentru mine. Fie ca data de 8 martie să nu-şi piardă însemnătatea!

De la Dobre Monica pentru Secui Rodica
Scumpa mea mamă,
Deşi ştiam că primăvara este un anotimp închinat iubirii nu l-am sărbătorit niciodată ca atare. Dar primăvara asta este atât de îmbietoare, totul renaşte şi odată cu natura simt renascând şi sentimentele mele pentru tine, care sunt mai puternice ca oricând. Fiecare primăvara care a trecut peste noi a lăsat în viaţa noastră un strop de viaţă, de vitalitate şi de voie bună. Toate astea nu ar fi însemnat nimic dacă nu ai fi fost alături de mine. Tu eşti cea care mi-a transformat zilele într-o primăvara, tu eşti cea care atunci când mi-a fost rău ai fost alături de mine şi m-ai încurajat, tu eşti cea care când mi-a fost bine m-ai încurajat să merg spre mai bine. M-am gândit să-ţi mulţumesc pentru darurile minunate pe care mi le-ai făcut de-a lungul timpului şi am ales această comoară în care am închis toată dragostea mea pentru tine şi o rază de soare din primăvara asta frumoasă. Te iubesc, mamă!

De la Dobre Monica pentru Marcu Rodica
Parfumul florilor de primăvara, roua dimineţilor calde, adierea vântului blând, al celui mai frumos anotimp, toate acestea să-şi găsească locul în sufletul dumneavoastră.

De la Dobre Monica pentru Marcu Raluca

Primăvara să îţi aducă un mărţişor de sănătate, un ghiocel de noroc, o adiere caldă de fericire, un nor de iubire şi un soare strălucitor asemeni sufletului tău.

De la Opra Genoveva pentru Opra Terezia

Draga dulce mamă soacră,
Vreau să-ţi dăruiesc toate florile din lume,
Tu eşti totul şi-ţi pot spune: călăuza mea în viaţă, primul meu cuvânt,
Cel mai dulce zâmbet, frumoasă şi gingaşă şi cel mai sincer suflet, dar şi cel mai bun gând!
De ziua ta mămico, îţi dau inima mea, primeşte-n dar iubirea mea şi toată dragostea!
Nu ştiu cum să-ţi mulţumesc că eşti mămica mea, m-ai acceptat ca noră uşor în casa ta.
Vă mulţumesc cu respect şi dumneavoastră şi tatălui meu socru pentru toată căldura cu care mă trataţi, v-am iubit dintotdeauna şi vă voi iubi mereu,
Până ce pământul negru va cădea pe pieptul meu.
Cu multă dragoste a dumneavoastră noră, Genoveva.

De la Maricai Madalina pentru Ovidiu Daniel
Aşa cum ursuleţii îşi dezmorţesc lăbuţele şi îşi scutură blăniţa la primele raze de soare din viaţa lor, aşa primăvara ne dezmorţeşte inimile cu primul mărţişor pe care ni-l oferă în fiecare an - sentimentul unic de iubire. Cred că acea iubire pură noi, oamenii, o înţelegem cu adevărat abia la primul răsărit din Martie. Primeşte acest ghiocel de la cineva care te iubeşte şi vrea să aducă şi mai multă căldură în sufletul tău dulce.

De la Vivianne Gherghel pentru Andrada Gherghel
Cioc, cioc! Domnul Februarie a deschis a 28- a poartă a casei mele şi cu un surâs, aproape o păcăleala, mi-a oferit în dar… o Mărţişoară… fetiţa dragă adusă în lume de-o rază caldă, ce luminează în fiecare an mai mult, şi mai frumoasă. Poarta primăverii sufletului meu îţi va fi mereu deschisă. Mamy

De la Maricai Mihai pentru familia mea
Ghiocelul ne dă o lecţie de viaţă în fiecare primăvara. Deşi este atât de gingaş, scoţând câte puţin căpşorul, străpunge cu putere zăpada grea doar pentru a primi puţină lumină şi pentru a înflori în grădinile noastre. Astfel putem şi noi să depăşim greutăţile vieţii cu mai multă îndrăzneală. Să avem cu toţii, chiar şi voi, “furnicuţele” de la Transilvania Expres, o primăvara cu multe bucurii.

De la Patilea Lavinia pentru mama
Dragă mamă, cu ocazia zilei de 8 Martie îţi urez să ai parte de multă sănătate şi fericire. La mulţi ani! Te iubesc!

De la Holban Diana pentru Butnaru Maria
Îţi doresc o primăvară cât mai frumoasă, aşa ca tine! Te iubim mult de tot!

De la Luca Razvan pentru Luca Mariana

Cine vă-ngrijeşte,
Cine vă iubeşte,
Zi de zi munceşte
Pentru a vă creşte?
Ne dăm seama,
Este mama.
De sunteţi vreodată
Trişti sau supăraţi,
Cine vă sărută
Ochii-nlăcrimaţi?
Ne dăm seama,
Este mama.
Basme minunate
Cine povesteşte,
Jucării frumoase
Cine dăruieşte?
Ne dăm seama,
Este mama.

De la Adrian Ionel pentru Anca Ionel
Primăvara să îţi aducă un mărţişor de sănătate, un ghiocel de noroc, o adiere caldă de fericire şi un soare strălucitor asemeni sufletului tău. Te iubesc şi te voi iubi mereu!

De la Opran Alin pentru Opran Ramona
Pentru Ramona cea mai iubită soţie, de la Alin.

De la Luca Razvan-Danut pentru Masgras Veronica
Ce dulce e scânteia ce mi-ai aprins în piept!
Cum inima-mi tresare spre tine când mă-drept!
Iubita mea, stea blânda, pierdută-n depărtări,
Tu mă abaţi din calea pustiilor cărări…
De-o raza de la tine mă simt iar mângâiat
Şi umbrele durerei slăbesc, se sting treptat.

A jale-mi cată ochii pe tristele câmpii,
Aştept mereu, iubito, din neguri ca să-mi vii,
Să rătăcim alături… Din lumea lor să ies
Înduioşat în suflet, că tu m-ai înţeles…
Iar farmecul iubirei la plânsetul de vânt
Părea-va o poveste ce frunzele o cânt…

Iubita mea, stea blânda, pierdută-n depărtări,
Tu mă abaţi din calea pustiilor cărări…
Duios gândind la tine, rămân pierdut în loc,
Înmărmurind la gândul nespusului noroc…
Şi geana-mi rourează o lacrimă de dor:
Un sol, o întrupare a sfântului amor!
Ion Paun Pincio, „Iubita Mea”

De la Hirlea Liana pentru Hirlea Cornelia

Dintre toate religiile cea mai frumoasă este MAMA. O primăvara eternă alături de mine, dragă mamă!

De la Gainar Alina pentru Petrea Gianina şi părinţii Mihaela şi Adrian

La mulţi ani şi multă sănătate, împlinirea tuturor dorinţelor atât pe plan profesional, cât şi pe plan sentimental şi o primăvara plină de zâmbete şi bucurie în suflete!

De la Barbu Vlad Horia pentru Cristina Diaconu

Un 8 Martie fericit!

De la Ricu Andreea pentru Bratu Ionut

Mărţişorul meu este inima ta ce bate în pieptul meu… îţi ofer ca mărţişor inima mea să bată în pieptul tău! Prima primăvară în care simt că trăiesc cu adevărat! Îţi mulţumesc şi te iubesc!

De la Dobre Monica pentru Marcu Flavius

Te privesc, te respir

Înfloresc, te iubesc

Tu eşti primăvara mea.

De la Olimpiu Banciu pentru Vio

Cu ocazia zilei de 8 Martie, îi doresc dragostei sufletului meu multă sănătate, fericire şi La Mulţi Ani. Să nu uiţi niciodată că te ador mult şi o să te iubesc mult timp de acum încolo.

De la Micu Emil pentru Diana Cormos

Pentru fetele mele Dana, Diana, Oana şi Patricia, cele mai bune gânduri şi sentimente de mărţişor şi 8 Martie. Tata.

De la Dan şi Nicu pentru Adela Padurariu

La mulţi ani cu ocazia zilei de naştere şi încă un la mulţi ani pentru 8 martie! Te iubim mult şi să fii sigură că poţi conta pe noi pentru orice, chiar dacă suntem la câteva sute de km distanţă! Pentru cea mai minunată mamă din lume, toată dragostea, tot respectul şi toată admiraţia noastră! Pupici mulţi şi îmbrăţişări calde cu cele mai frumoase gânduri!

De la copii pentru Georgeta şi Aurel

Celor mai minunati părinţi din lume le transmitem gândurile noastre, ca un mărţişor pe care să îl poarte în suflet, aşa cum şi noi avem inima plină de dragoste pentru ei. Suntem cei mai norocoşi copii din lume că vă avem pe voi ca părinţi, vă iubim mult, să aveţi parte de multă fericire, bucurii, împliniri şi satisfacţii! Să vă fie viaţa o primăvara înfloritoare! La mulţi ani!

De la Călin Cătălin pentru Betty VIncze

Dragostea mea mare cu ocazia sărbătoririi mărţişorului şi a zilei de 8 Martie! Eu îţi urez un călduros la mulţi ani, o primăvara frumoasă alături de mine, să reuşim să depăşim toate obstacolele şi pe 12 iulie să fim împreună o familie. Te pup dulce căpriţa mea scumpă. Cu dragoste, Cătălin.

De la Dobre Monica pentru Marcu Flavius Daniel

Puiuţul meu iubit încerc să-mi las inima să vorbească, să-mi şoptească cele mai minunate cuvinte ce ar semnifica măcar puţin din ceea ce simt eu pentru tine. Dumnezeu te-a creat pe tine pentru mine şi dacă ar exista cineva care ar putea să-ţi dăruiasca un suflet şi o dragoste care să te facă mai fericit decât te pot face eu, atunci pe mine Dumnezeu m-a creat degeaba pentru că fără tine viaţa nu are sens. Pot spune ca eşti pentru mine o minune şi atunci când îţi privesc ochii simt cum la fiecare clipire a pleoapelor tale în jurul meu înfloresc mii de flori, tu eşti primăvara mea şi dacă tu nu ai fi, inima mi-ar îngheţa de o iarnă eternă.

Zâmbetul tău împrăştie atâta fericire de scoate orice muritor din starea de suferinţă şi dacă tu nu ai fi pentru mine soarele nu ar mai răsări niciodata, te iubesc atât de mult şi-i mulţumesc lui Dumnezeu că a avut grijă ca şi tu să mă iubeşti. Dacă ne-am certa eu nu aş regreta nimic din tot ce s-a întâmplat între noi. Te iubesc, nu uita!

De la Mitu Cotoflitu pentru Topi Top

Vrei să te căsătoreşti cu mine?

De la Mihalcea Cătălin pentru Russu Victoria

Mărţişorul meu este inima ta ce bate în pieptul meu. Îţi ofer ca mărţişor inima mea să bată în pieptul tău! Prima primăvară în care simt că trăiesc cu adevărat! Îţi mulţumesc şi te iubesc!

Cu drag, Cătălin.

De la Marcu Flavius Daniel pentru Dobre Monica

Cu ocazia venirii acestei primaveri, vreau să-i declar iubitei mele că o iubesc foarte mult.

De la Axinte Alexandra pentru mama

De 8 Martie, de ziua ta mamă, vreau să îţi spun că tu eşti tot ce am mai scump pe lume, tu eşti îngerul meu păzitor, în mai puţine cuvinte eşti viaţa mea pentru că tu eşti cea care mi-a dat viaţă, m-a crescut şi am ajuns aici. Îţi mulţumesc că ai avut grijă de mine până acum şi îţi mulţumesc că trăiesc. Te iubesc, mami. La mulţi ani tuturor mamelor, în special ţie mamă! Multă sănătate, noroc şi să fie tot timpul la fel de bine ca acum!

De la Beraru Traian pentru Beraru Vasilica

Aş fi vrut să fiu ca Irinel să-ţi ofer totul şi de toate; sau ca Prigoana să trimitem copiii la studii în State; să avem maşini fiţoase, vilă cu piscină; să mergem în concedii pe Coasta de Azur, cu yahtul în Dudai la Tenerife, Las Vegas….dar…e minunat că avem apartament cu două camere, doi copii, o Dacie, că mergem la “Iepure” şi la “Pietrele lui Solomon” şi că am ajuns să aşteptăm lunar poştaşul cu pensiile, din care meriţi un firicel de frezie şi un bucheţel de ghiocei!

De la Balea Rodica Ştefania pentru Grigoras Camelia

La mulţi ani, să ai parte de o viaţă frumoasă, plină de bucurii şi împliniri!

De la Bidalac Marius pentru Ionita Bianca

Eşti cel mai de preţ lucru din viaţa mea şi îmi doresc să fiu alături de tine până la adânci bătrâneţi! Te iubesc mult!