Expres

McDonald’s trebuie să plătească 800.000 de dolari unei fetițe de opt ani

McDonald’s trebuie să plătească 800.000 de dolari unei fetițe de opt ani. Judecătorii din Florida au acordat unei fetițe de opt ani despăgubiri de 800.000 de dolari după ce a suferit arsuri grave când un Chicken McNugget de la McDonald’s i-a căzut pe picior.

McNuggetul „periculos de fierbinte” a ars-o pe Olivia Caraballo în 2019, pe atunci în vârstă de patru ani, în timp ce își deschidea Happy Meal-ul în mașină, la un drive-thru McDonald’s din Tamarac, lângă Fort Lauderdale, în Florida, conform BBC. Familia ei ceruse daune de 15 milioane de dolari.

În luna mai, un juriu a considerat că McDonald’s și franciza sa sunt responsabile pentru vătămare. Un alt juriu din Broward County, Florida, a deliberat miercuri mai puțin de două ore înainte de a ajunge la un verdict privind daunele, potrivit ziarului Sun Sentinel.

Olivia Caraballo a primit daune de 800.000 de dolari din partea McDonald’s și a proprietarului francizei Upchurch Foods pentru durere și suferință și angoasă psihică, inclusiv 400.000 de dolari pentru ultimii patru ani, precum și 400.000 de dolari pentru viitor.

Într-o declarație, echipa de avocați a familiei a numit decizia “memorabilă”.

De fapt, sunt doar fericită că au ascultat vocea Oliviei și că juriul a reușit să decidă o judecată corectă“, a declarat mama fetei, Philana Holmes, presei americane în afara tribunalului.

Sunt fericită de acest lucru. Sincer, nu aveam așteptări, așa că acest lucru este mai mult decât corect pentru mine”, a spus avocata familiei Caraballo.

Holmes Caraballo, mama fetei accidentate de produsul de la McDonalds, a declarat juriului că fiica ei are o cicatrice de la arsură și că este nerăbdătoare să i-o îndepărteze, potrivit Sun Sentinel.

McDonald’s trebuie să plătească 800.000 de dolari unei fetițe de opt ani. În instanță, avocații familiei au împărtășit fotografii ale arsuri, precum și înregistrări audio cu țipetele fetei după ce a fost rănită. McDonald’s a susținut că familia ar trebui să primească 156.000 de dolari pentru că, susțin ei, durerea fetei a încetat după ce arsura s-a vindecat în trei săptămâni.

Ea încă merge la McDonald’s, încă cere să meargă la McDonald’s, încă trece prin drive-thru cu mama ei, primind nuggets de pui”, a declarat avocatul apărării, Jennifer Miller, în instanță, potrivit CBS News, partenerul american al BBC.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare