Lifestyle

Miss Universe 2004, nud fără retușuri digitale

  • article_244487_1.jpg
 

Jennifer Hawkins, desemnată Miss Universe în anul 2004, a acceptat să apară goală pe coperta revistei Marie Claire, fără ca fotografia să treacă prin mâna artiștilor digitali. Marie Claire a decis publicarea fotografiei după ce 5.500 de cititoare și-au exprimat părerea despre propriul corp. Dintre acestea numai 12 s-au declarat mulțumite de felul în care arată. “Nu sunt o femeie slabă, fără forme. Realizând această fotografie mi-am dorit să le transmit un mesaj celorlalte femei: să aibă încredere în ele și să se simtă bine în pielea lor”, a spus Jennifer Hawkins.
Anul trecut și supermodele anilor`90 au acceptat să se lase fotografiate, fără machiaj, pentru numărul din septembrie al revistei Harper’s Bazaar. Helena Christensen, Nadja Auermann, Cindy Crawford, Claudia Schiffer și Tatjana Patitz, cele mai mari nume din lumea modei a anilor `90, arată senzațional fără strop de machiaj. Ideea de a fotografia celebrități nemachiate a fost lansată de revista Elle, în luna aprilie a anului 2009.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button