Expres

Motocicliști și conducători de ATV / buggy, amendați de jandarmii montani brașoveni (foto – video)

Nouă persoane – motocicliști și conducători de ATV, respectiv buggy – au fost amendate de jandarmii montani brașoveni cu câte 1.000 de lei, pe linia protecției fondului cinegetic.

„O nouă acțiune de prevenire și de depistare a pătrunderilor ilegale în fondul cinegetic a fost desfășurată de jandarmii montani în zona Poiana Mărului, Vulcan și Măgura Codlei.
Jandarmii au identificat un număr de 6 motociclete, 2 ATV-uri și 1 buggy, care se aflau în pădure fără a avea acest drept, motiv pentru care au aplicat un număr de 9 sancțiuni contravenționale în valoare totală de 9.000 lei în conformitate cu prevederile Legii 407 din 2006 a vânătorii și protecției fondului cinegetic”, a informat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Jandarmi Județean Brașov, Luiza Dănilă.


„Așa cum am precizat și cu alte ocazii, colegii noștri se vor afla în teren, în zona de responsabilitate de pe raza județului Braşov și nu vor permite nicio abatere de la normele legale, deoarece considerăm că este foarte important să protejăm bogăția naturală pe care am moștenit-o și astfel să ne putem bucura cu toții de ceea ce munții și pădurile ne pot oferi”, a adăugat sursa citată.

Foto – video: IJJ Brașov


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
2 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Ron
10 zile în urmă

Foarte bine, Respect Jandarmeria Brașov!
Cocalarii aia pe atv urî și alte moto sunt niște neamuri proaste.

Andrei Gheorghe
10 zile în urmă

dar când pleca camioane cu lemne tăiate ilegal nu i vezi ca ies sa se laude sau sa le oprească. în plus atv ul sau motorul strica mai mult decât tractorul care trage lemnul din pădure? în cazul asta e… Citeşte mai mult »

Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare