Expres

Nominalizări pentru „Zmeura de Aur”

  • logomytex.png
 

Eddie Murphy, Mike Myers, Jennifer Lopez, Madonna, Mariah Carey și Paris Hilton se numără printre vedetele nominalizate la premiile Zmeura de Aur pentru cel mai prost actor al deceniului, potrivit anunțului făcut de organizatorii distincțiilor lansate ca „antidot” la Oscaruri. Inițiată, în premieră, anul acesta, categoria Cel mai prost actor din ultimii 10 ani mai are pe lista nominalizărilor nume ca Rob Schneider, Ben Affleck și Lindsay Lohan.
La categoriile tradiționale ale premiilor Zmeura de Aur (Razzies), cele mai multe nominalizări, șapte, le au „Transformers: Revenge of the Fallen” și „Land of the Lost”. Iar asta în ciuda faptului că primul dintre ele s-a bucurat de un mare succes la public, realizând încasări de peste 400 de milioane de dolari doar în SUA.
„Transformers: Revenge of the Fallen”, regizat de Michael Bay, este nominalizat, printre altele, la categoriile Cel mai prost film și Cea mai proastă actriță (Megan Fox).
Alte filme care concurează pentru nedoritele premii, care vor fi decernate pe 6 martie, cu o zi înaintea Oscarurilor, sunt „GI Joe” și „Old Dogs”.
Sandra Bullock, considerată favorită pentru un premiu Oscar anul acesta, ar putea primi și o Zmeură de Aur pentru rolul din comedia „All Albout Steve”, care i-a adus nominalizarea pentru cel mai prost cuplu de pe marele ecran, alături de partenerul său din film, Bradley Cooper. Actorul britanic Robert Pattison este nominalizat la categoria Cel mai prost cuplu de pe marele ecran, alături de Kristen Stewart, partenera sa din „Twilight: New Moon”.
La categoria cel mai prost actor concurează frații Jonas, alături de actori mai experimentați precum Eddie Murphy pentru „Imagine That”, Steve Martin pentru „Pantera Roz 2” și John Travolta pentru „Old Dogs”.
Soția lui Travolta, Kelly Preston, este nominalizată la categoria cea mai proastă actriță, pentru același film, alături de Sienna Miller, pentru rolul „GI Joe”, Julie White din „Transformers”, Ali Larter, pentru „Obsessed”, și Candice Bergen, pentru rolul din pelicula „Bride Wars”.
Tot de anul acesta, Zmeura de Aur va fi acordată și celui mai prost film din ultimul deceniu, fiind nominalizate cinci filme – „Battlefield Earth”, „Freddy Got Fingered”, „Gigli”, „I Know Who Killed Me” și „Swept Away”.
Premiile Zmeura de Aur au fost inițiate în 1980 de copywriter-ul John Wilson, care le-a dorit a fi „antidotul logic” la fastul și falsa modestie a prestigioaselor Oscaruri. Premiile sunt acordate de membrii Golden Raspberry Award Foundation, în care se poate înscrie, practic, oricine.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare