Posts Tagged ‘parada’

Sărbătoreşte 1 An TEX FM alături de noi şi Magnolia Shopping Center

Friday, April 24th, 2009

Tex FM, “un radio inspirat de tine”, a împlinit pe 1 mai 2009 un anişor de când emite ştiri, muzică şi bună-dispoziţie, pe 105.5 fm, iar aniversarea a ţinut musai să o petreacă împreună cu Magnolia Shopping Center şi cu ascultătorii săi braşoveni, pentru care au fost pregătite o mulţime de surprize plăcute. Sărbătoarea a ţinut două zile şi s-a făcut simţită în tot oraşul.

.

NOTĂ: Fişierele de tip video de pe acest site au fost optimizate pentru Internet Explorer. În cazul în care nu le puteţi vizualiza, încercaţi să deschideţi pagina cu Internet Explorer. Vă mulţumim pentru înţelegere.

.

1 mai 2009

Pe data de 1 mai, echipa Tex FM i-a luat prin surprindere pe braşovenii care au iesit la iarbă verde la Dâmbul Morii şi Pietrele lui Solomon. La faţa locului, animatorii Tex FM au organizat concursuri şi i-au premiat pe cei mai fideli dintre ascultători, unii intrând chiar în direct pe 105.5 fm, transmiţând urări de “la mulţi ani” echipei.

Vezi toată galeria

.

2 mai 2009

Parada de bikeri, skateri, rolleri şi maşini de epocă

Sâmbătă, 2 mai, la ora 12:00 din Centrul Civic a plecat parada bikerilor, skaterilor şi rollerilor, la care au participat zeci de tineri. Aceasta s-a desfăşurat pe traseul: Centrul Civic, str. Iuliu Maniu, str. Nicolae Iorga, Primăria Braşov, b-dul Eroilor, b-dul 15 Noiembrie, Calea Bucureşti, str. Carpaţilor, b-dul Muncii, str. Someşului, punctul de sosire fiind parcarea Magnolia Shopping Center. Parada de sâmbătă a ţinut loc de Masa Critica, care este o plimbare în masă cu bicicletele, ce are loc de obicei în ultima zi de vineri a fiecărei luni, în mai multe oraşe de pe glob, ca un efort de a promova mijloacele alternative de transport (nemotorizate) şi de a atrage atenţia asupra problemelor de siguranţă a celor ce le folosesc, atunci când sunt nevoiţi să împartă drumul cu traficul motorizat.

Vezi toată galeria

.

Bike trial

În parcarea Magnolia Shopping Center, persoanele prezente au avut ocazia să admire o demonstraţie de tip “bike trial”, efectuată de către unii din puţinii specialişti din ţară: Paul Olteanu, Nicorescu Andrei şi Orban Gabor.

Vezi toată galeria

.

Ollie contest - bike

Pe lângă alte concursuri, a avut loc şi un ollie contest pentru bikeri, pe care l-a câştigat Ghioş Radu Cătălin.

Vezi toată galeria

.

Ollie contest - skate

La categoria “skate”, câştigătorul a fost Berbecaru Cosmin.

Vezi toată galeria

.

Freestyle - Tupeu Crew

Înaintea începerii concertului Fly Project, trupa Tupeu a strâns toate persoanele prezente în jurul scenei, performând un super-show de dans tip freestyle. În urma acestuia, au dorit sa faca o demonstratie si câtiva tineri prezenti în public (vezi video).

Vezi toată galeria

.

Concert Fly Project

Aniversarea “1 an Tex FM alături de Magnolia Shopping Center” s-a încheiat cu un super-concert susţinut de trupa Fly Project. În ciuda vremii nefavorabile, braşovenii s-au strâns în număr mare în jurul scenei, cântând şi dansând alături de interpreţi şi cele patru animatoare, care au încins atmosfera.

Vezi toată galeria

.

Echipa Tex FM

Tema evenimentului a fost “O zi de emisie la TEX FM” - ştiri haioase, bancuri, glume, hituri şi prezentarea artistului zilei, Fly Project. Pe lângă spectacolul oferit, dj-ii Tex FM au organizat o serie de concursuri la scenă, oferind premii celor mai fideli ascultători, care răspundeau primii la întrebările legate de postul de radio.

Vezi toată galeria

.

Parteneri:..….

.

.


PARADA DE BICICLETE PE MUZICA TEX FM

Monday, July 14th, 2008

Evenimentul de vineri dupa amiaza, marea petrecere in aer liber, a luat startul pe ritmul muzicii TEX FM. Deschiderea oficiala a “Bikini Party” a fost facuta in centrul orasului, unde a avut loc Parada TEX FM. Pentru aproximativ o ora, zeci de biciclisti, rolleri si skateri, flancati de doua echipaje ale Inspectoratului Judetean de Politie, au marsaluit pe strazile orasului. Parada a fost condusa de catre o masina din difuzoarele careia rasunau melodiile de pe undele 105,5 FM. Acestia au plecat din Centrul Civic, au parcurs strada Iuliu Maniu, au intrat pe strada Nicolae Iorga, au trecut pe langa Primaria Brasov, dupa care au coborat pe Bulevardul Eroilor. Micul tur din oras a fost permanent intretinut de muzica TEX FM, ce a fost scoasa in evidenta de demonstratiile participantilor. Parada distractiei a traversat apoi Bulevardul Grivitei si s-a indreptat spre Paradisul Acvatic, unde sosirea ei a dat startul marii petreceri “Bikini Party TEX FM”. Pe langa deschiderea party-ului, Parada biciclistilor, rollerilor si skaterilor a mai reprezentat si un mod de-a atrage atentia edililor asupra nevoilor lor, dar si de a protesta fata de atitudinea soferilor. Acestia, in special biciclistii, se plang de faptul ca in oras nu sunt amenajate piste speciale pentru ei, strazile fiind mult prea aglomerate si periculoase pentru mersul pe bicicleta. Ei au mai spus ca sunt dispusi sa manifesteze in fiecare saptamana, nu numai o data pe luna, la “Masa Cristica”, pentru aceasta cauza, pentru care au realizat si o petitie. “A fost o initiativa foarte buna a postului de radio TEX FM. Ne bucuram foarte mult ca acest post de radio brasovean este alaturi de bikerii, rollerii si skaterii din Brasov. Ne-am simtit foarte bine pe traseu si ne-am bucura daca si in traficul zilnic soferii ne-ar acorda prioritatea si respectul pe care ni le-au acordat la aceasta parada”, a spus Iulia C., biciclista.

Vezi toata galeria

Parada de bikeri, rolleri si skateri pe strazile Brasovului

Monday, July 7th, 2008

Postul de radio TEX FM ii invita pe toti biciclistii, skaterii si rollerii din Brasov sa participe in data de 11 iulie, intre orele 12-14, la Parada TEX FM.
Traseul paradei a suferit o modificare de ultima ora, acesta fiind urmatorul:
Centrul Civic - plecare, str. Iuliu Maniu, str. Nicolae Iorga, la stanga (pe langa Primarie), b-dul Eroilor, str. Castanilor, str. 13 Decembrie, B-dul Grivitei, Paradisul Acvatic - punct final.
Parada biciclistilor se va finaliza cu o mare petrecere in aer liber, Bikini Party, care va avea loc vineri la Paradisul Acvatic. La petrecere sunt invitati toti participantii la parada, ei avand intrarea libera.
Va asteptam.