Sport

„Party killer”

  • logomytex.png
 

Roger Federer, cap de serie numarul unu, si Lleyton Hewitt, al treilea favorit al competitiei, s-au calificat in semifinale la Flushing Meadows. Elvetianul l-a invins cu 6-2, 6-4, 6-1 pe argentinianul David Nalbandian, in timp ce australianul a trecut, cu 2-6, 6-1, 3-6, 6-3, 6-1, de finalndezul Jarkko Nieminen. Presa americana de ieri a subliniat ca „Federer a ucis spectacolul, «demolandu-l» pe Nalbandian dupa o ora si 40 de minute”. Federer si Hewitt se vor intalni in semifinale. In celalalt meci al penultimului act se vor duela americanii Andre Agassi, cap de serie numarul 7, si Robby Ginepri.

Primul trofeu decernat
Perechea formata din slovaca Daniela Hantuchova si indianul Mahesh Bhupathi a castigat proba de dublu mixt la US Open. Hantuchova si Bhupathi au invins, in finala, cu 6-4, 6-2, cuplul sloveno-sarb Katarina Srebotnik – Nenad Zimonjic.

Sharapova revine nr. 1 WTA
Maria Sharapova va ocupa din nou prima pozitie in clasamentul WTA, dupa victoria din sferturile de finala de la US Open si dupa infrangerea americancei Lindsay Davenport in aceeasi faza a ultimului turneu de Grand Slam al anului. De asemenea, frantuzoaica Amelie Mauresmo ar fi putut ocupa primul loc dupa US Open, insa acest lucru nu mai este posibil, dupa ce a fost eliminata in sferturi de Mary Pierce si in urma rezultatelor obtinute de adversarele sale. Sharapova a castigat 10 turnee in cariera, dintre care unul de Grand Slam (Wimbledon) in 2004.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button