Lifestyle

Premiile Grammy sunt decernate în această seară

 

Cea de-a 61-a ceremonie de decernare a premiilor Grammy are loc în această seară, la Staples Center din Los Angeles, prezentatoare fiind cântăreața americană Alicia Keys, câștigătoare a 15 premii Grammy. Rapperul american Kendrick Lamar a primit cele mai multe nominalizări, în număr de opt. În topul urmează Drake (șapte nominalizări), Boi-1Da și Brandi Carlile (șase nominalizări fiecare) și Lady Gaga, Mike Bozzi, Cardi B, Childish Gambino, H.E.R., Maren Morris și Sounwave (cinci nominalizări fiecare). Nominalizările din acest an au fost alese din peste 21.000 de propuneri, repartizate în 84 de categorii. Etapa finală a procedurii de votare pentru stabilirea câștigătorilor a avut loc în perioada 13 decembrie – 19 ianuarie.

Premiile Grammy sunt distincții acordate anual de Academia Națională a Artelor și Științelor de Înregistrări din SUA pentru a evidenția realizările, în principal, din industria muzicală de limba engleză din anul precedent. Premiile Grammy sunt considerate echivalentele Premiilor Emmy acordate programelor de televiziune, Premiilor Tony, relevante în domeniul teatral, și al Oscarurilor pentru filme.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare