Posts Tagged ‘premiu’

TexFM te premiaza!

Friday, January 29th, 2010

De Ziua îndrăgostiţilor TEX FM te premiază !
Ascultă 105,5 FM în perioada 1-14 februarie, răspunde corect la întrebări şi câştigă CD-uri cu artiştii şi trupele tale preferate.

Tex Fm – Inspirat de tine!

CONCURSUL TEX FM SI ENERGY CLEAN A AJUNS LA FINAL

Monday, August 4th, 2008

Brasoveanca Adriana Beatrice Nastase se poate considera o norocoasa: a pus mana pe ultimul premiu pus in joc la concursul “Curatenie pana la ultima scama”, organizat de TEX FM si Energy Clean, adica s-a ales cu o casa curatata exemplar.
Dupa sase saptamani de concurs, promotia “Curatenie generala pana la ultima scama”, a ajuns la final. Dintre toti cei care au trimis un SMS, cu raspunsul corect la intrebarea “Pe ce frecventa emite TEX FM?”, s-a ales saptamanal, un castigator, premiul constand intr-o curatenie generala pentru locuinta. Ultimul premiu a fost “incasat sambata”.
O echipa de patru specialisti in dereticat s-a deplasat la domiciliul castigatoarei, de pe strada Visinului din Brasov, si s-a pus pe treaba de la 9 dimineata. Curatenia s-a efectuat pe toata suprafata apartamentului, asta incluzand camerele, baile si o bucatarie, dar si holurile. S-au folosit solutii speciale de curatare si intretinere a parchetului, detergenti speciali pentru covoare, solutie de spalat geamuri, solutie de dezinfectat si improspatat aerul in toalete si in toata casa, solutie de curatat si lustruit usile, tocurile usilor si obiectele de mobilier, solutii pentru gresie si faianta, dar si pentru obiectele sanitare din baie si cele de uz casnic din bucatari. La orele pranzului, “expertii” Energy Clean au declarat ca fiind incheiata cu succes ziua de curatenie facuta temeinic, pe indelete, “pana la ultima scama”.