112

Printul Harry a fost obligat sa isi dea jos pantalonii

  • logomytex.png
 

Printul Harry a fost obligat sa isi dea jos pantalonii in timpul unui exercitiu militar, pentru a dovedi ca nu are tatuat pe posterior prenumele iubitei lui. In varsta de 21 de ani, fiul cel mic al printului Charles este elev la prestigioasa academie militara Sandhurst. Harry, care este al treilea in ordinea succesiunii la tron, a fost obligat sa isi arate posteriorul in urma zvonurilor potrivit carora
si-ar fi tatuat prenumele de „Chelsy Davy”, al prietenei sale. In timpul unui exercitiu, un ofiter i-a ordonat lui Harry: „Cadet Wales, dati-va jos pantalonii si aratati-mi posteriorul!”. Harry, care se pare ca nu era la curent cu zvonurile care circulau, a intrebat: „Vorbiti serios?”. „Dati-i jos, vreau sa vad daca este adevarat”, a ordonat ofiterul. Printul si-a dat jos pantalonii pana la genunchi in fata intregului pluton, iar ofiterul a spus ca totul „este OK”.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button