Expres

Probe… de lumini în parcul din zona „La Iepure”

Încă închis brașovenilor, parcul din zona „La Iepure” din Brașov ar fi intrat în etapa probelor de lumini, conform brasovmetropolitan.ro. Lucrările de amenajare a parculului par a fi gată, dat spațiul este închis, astfel că brașovenii care se plimbă în zonă nu pot decât să se uite peste gard, iar seara să admire iluminatul funcțional. Primăria Brașov a obținut o finanțare europeană prin Programul Operațional Regional, pentru parc, iar proiectul trebuia încheiat până la data de 31 decembrie 2023, conform sursei citate.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
2 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
mihai
1 luna în urmă

Si daca proiectul nu a fost gata pana in 31 dec.2023 trebuie returnata inapoi la UE finantarea? Ar fi interesant de aflat!

steff
1 luna în urmă

Dar cata lumina trebuie ca sa deranjam cat mai mult natura, animalele, mediu…..? chiar nu va pasa stimati edili, ca pentru distractia noastra a oamenilor, deranjam mediul inconjurator cu lumini, muzica,balamuc, parcari,huruit …si ce o mai fi? Vom ajunge ca… Citeşte mai mult »

Back to top button