Sănătate

Ruby a avut probleme după prima operație de mărire a sânilor

Ruby a avut probleme grave după prima operație de mărire a sânilor. Cântăreața a vorbit recent despre problemele pe care le-a avut acum mai mulți ani, după prima operație de implant mamar. Până la vârsta de 33 de ani, cântăreața a trecut prin trei intervenții la nivelul bustului. Imediat după ce a devenit majoră, artista a trecut printr-o operație de micșorare a sânilor.

Câțiva ani mai târziu, ea a decis să-și pună implanturi din silicon. Se pare că Ruby nu a ascultat sfaturile medicilor, după prima operație, motiv pentru care unul dintre implanturi s-a deplasat. A rezultat o asimetrie severă a sânilor. Invitată în podcastul Ilincăi Vandici, cântăreața a relatat întreaga experiență.

„Am făcut o greșeală. Am vrut să-mi fac sânii mai mici. După aia mi-am făcut sânii mari la loc câțiva ani mai târziu. M-am dus la concerte, mi-a rămas implantul undeva aici, s-a întors cumva. A fost ceva horror. Am păcălit poporul cu televizorul! Încercam să par ok. A fost un complex mare al meu. Nici eu nu mă puteam uita. Nu m-am dus nici măcar la medic după ce mi s-a desfăcut operația. Aveam crăpătură, zici că era o rochie ruptă. Nici nu cred că mai aveam atunci cum să mă operez imediat. Șapte ani mai târziu am avut încredere într-o doamnă doctor și în mine să mai fac pasul ăsta încă o dată”, a povestit solista, în podcastul „Te ascult”, fiind citată apoi de viva.ro.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
2 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Raoke
1 an în urmă

Ruby, Spatar, Prodanca… de unde le scoateti? Chiar nu se intampla nimic in tara asta de trebuie sa ne spuneti ce fac toate pocnitoarele mioritice?

Raoke
1 an în urmă

”Primul proces al unei victime a vaccinului Covid contra Pfizer, Ministerul Sănătății și Guvernul României. Care sunt drepturile unei victime? Avocatul Cuculis cere 1.000.000 de euro daune”. ASTEA STIRI!!!

Back to top button