Lifestyle

SEJUR ROMANTIC! Ce așteaptă Simona Halep?!…

  • halep_271.jpg
 

Simona Halep, jucătoarea noastră de tenis nr. 2 WTA, a decis să nu participe la turneul de la Doha, după ce a câștigat finala de la Dubai (detalii, aici: Simona Halep, CÂT DRAMATISM la Dubai!…).

Un apropiat al familiei Simonei Halep a dat detalii, pentru www.wowbiz.ro, despre ce va face campioana noastră în această săptămână de pauză: „Vrea să se relaxeze. Se simte obosită și vrea să fie răsfățată puțin. Nu va pleca din Dubai, acolo va face recuperarea medicală, ea fiind ușor accidentată la talpă. Toni Iuruc (iubitul – n.r.) i-a promis că îi va face niște surprize, iar Simona, o romantică incurabilă de când se iubește cu el, este nerăbdătoare să vadă ce i-a pregătit. Mai ales că, așa cum le-a spus apropiaților, Simona Halep așteaptă să fie cerută, oficial, într-un loc care să o dea pe spate, să primească inelul în cel mai romantic mod cu putință. Iar acum ar fi un asemenea moment, mai ales că, psihologic, este într-o formă de zile mari, mai ales că a câștigat turneul din Dubai, iar Dubai-ul este locul în care ea se simte cel mai bine”.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare