Lifestyle

Shakira a cântat în fața a 85.000 de spectatori

  • article_257154_1.jpg
 

Shakira a susținut unul dintre cele mai mari concerte din cariera sa, cântând în fața a 85.000 de spectatori prezenți la Madrid, în cea de-a doua zi a festivalului Rock in Rio. Cântăreața columbiană a urcat pe principala scenă a festivalului, construită la Arganda del Rey, o localitate aflată la 20 de kilometri de Madrid. Printre ceilalți artiști așteptați la acest festival se află trupa Metallica, dar și cântăreața Miley Cyrus. Festivalul continuă până pe 14 iunie.
Recent, Shakira a anunțat că fundația sa va construi o școală în Haiti, țară puternic afectată de cutremurul din 12 ianuarie. Școala va fi construită după modelul școlilor similare construite de fundația ei – Pies Descalzos (Barefoot) Foundation – care asigură educația, hrana și consilierea psihologică a peste 6.000 de copii columbieni ce au suferit în trecut din cauza unor acte de violență.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button