Posts Tagged ‘shooting’

Shooting cu Miss TEX

Tuesday, July 24th, 2012

În perioada 1 martie - 27 aprilie 2012, Transilvania Expres, Mytex.ro şi Tex Fm au organizat concursul Miss TEX Primăvara. S-au înscris 20 de concurente din Braşov, poza fiecăreia fiind postată pe www.texfm.ro, ulterior acestea fiind votate de vizitatorii site-ului. Pozele concurentelor au fost publicate şi în Transilvania Expres, timp de o lună, câte una în fiecare număr al ziarului.
Pe data de 27 aprilie 2012, în Tequila Bowling a avut loc finala acestui concurs, finală care a avut trei probe: prezentarea unei ţinute proprii cu tematică de primăvară, exerciţiu de dicţie după un shot de tequila şi o probă de aptitudini în care fiecare concurentă şi-a prezentat talentul. Finalistele au fost machiate şi coafate de partenerul evenimentului, Salon Adeline. Din juriu au făcut parte cinci membri, printre care şi Cristina Fiofil, directoarea Agenţiei  Discover Fashion Foto Models şi Suzana Muşat, model profesionist.
În urma finalei şi a deciziei juriului, câştigătoare a fost desemnată Angi Radu, în vârstă de 21 de ani, care s-a descurcat cel mai bine la toate probele la care au fost supuse concurentele.
Premiile au constat într-o şedinţă foto profesionistă realizată de Cristina Fiofil, cursuri de modeling, de machiaj şi coafură, oferite de Agenţia Artemis din Braşov.
Angi a terminat Colegiul Naţional Economic „Andrei Bârseanu” şi doreşte să îşi înceapă cariera în televiziune. Ea a declarat că a fost foarte mulţumită de şedinţa foto obţinută ca premiu: „Sunt foarte încântată şi asta datorită profesionalismului de care a dat dovadă Cristina (n.r. fotograful Cristina Fiofil)! Este un om minunat şi mi-aş dori să mai colaborez cu ea şi cu alte ocazii. Pe viitor, mi-aş dori să avansez cu aceste shooting-uri, să iau parte la cât mai multe evenimente, să vă fac mândri că m-aţi ales ocupanta locului întâi şi, de ce nu, mi-aş dori o carieră în televiziune! Sunt conştientă că este cale lungă şi necesită multă muncă şi sacrificii, dar orice realizare începe cu un vis!”
De asemenea, Angi va fi invitată în studioul Tex Fm pentru a vorbi şi altor persoane interesate despre cum a trăit ea această experienţă şi ce doreşte să facă pe viitor pentru a-şi îndeplini visul.
După opinia managerului Agenţiei  Discover Fashion Foto Models, Cristina Fiofil, care a şi realizat shootingul în cauză, Angi Radu are mare potenţial pe secţiunea beauty, ea dovedindu-se a fi atât fotogenică cât şi talentată: „Orice debutantă se descoperă mai greu în faţa camerei, dar cu ajutorul manechinului profesionist Suzana Muşat şi a machiajului asigurat de salonul Adeline, pentru prima sedinta foto (Angi Radu - n.r.) s-a adaptat foarte bine!”

www.fashionfm.ro