Posts Tagged ‘single’

Trupa „Montuga” îşi lansează al doilea single, după „Sofia”

Monday, February 23rd, 2009

După “Sofia”, hitul de debut care şi acum se mai află prezent în topurile muzicale româneşti, trupa „Montuga” îşi lansează cel de-al doilea single. Noua piesă promovată se numeste “Why, why, why?” şi promite să aibă un succes cel puţin egal cu cel al “Sofiei”.  Lansarea oficială a noului single va avea loc la Orange concept store, pe data de 25 februarie, începând cu orele 20.00. În cadrul evenimentului, care va fi transmis live pe siteul apropo.ro, Mika şi Mihai vor cânta piese incluse pe albumul lor de debut, printre care şi “Why, why, why?”, cel de-al doilea single promovat.

Morandi - triplu disc de platină în Rusia

Wednesday, February 18th, 2009

La începutul acestei luni, trupa Morandi a primit triplul disc de platină pentru vânzările albumului „N3XT” în Rusia. Albumul s-a lansat în Rusia anul trecut, vânzările ajungând la mai puţin de un an de la data lansării la peste 64.000 de unităţi.
În vara anului trecut, Marius şi Randi au susţinut peste 70 de concerte numai în Rusia, de-a lungul anului 2008 trupa performând pe scene din Cehia, Ucraina, Estonia, Turcia, Kazakhstan, Belarus şi Serbia. Anul acesta băieţii au deja programate peste 30 de concerte până în luna iunie în China, Polonia, Cehia, Grecia, Turcia, Kazakhstan, Estonia.
În perioada imediat următoare, trupa Morandi va filma un nou videoclip pentru un alt single extras de pe albumul „N3XT”.

Corina canta alaturi de Lumidee

Thursday, September 4th, 2008

Cu ocazia promovarii noului single “Let go”, Corina s-a hotarat sa colaboreze cu Lumidee, faimoasa si talentata cantareata americana de origine portoricana.

Cantareata, insarcinata in luna a 6-a , n-a ezitat sa adopte o atitudine extrem de sexy si, totodata, cu un styling potrivit cantaretei cunoscute pentru tinutele sale noncomformiste, sexy si provocatoare in acelasi timp.

(more…)

Marius pe locul 4 in topurile poloneze

Tuesday, August 19th, 2008

Conform sursei MediaPro Music, se pare ca Marius, fost membru Akcent, a dat lovitura cu single-ul “Rain” in Polonia, urcand in topuri direct pe locul 4.

Pe data de 9 august Marius impreuna cu Giulia au cantat impreuna, concurand cu inca 15 participanti pentru premiul cel mare. Datorita organizatorilor prietenosi, Marius nu a avut emotii, spunand despre acestia ca “Sunt oameni care fac afaceri si cu inima, nu numai cu capul.”

Piesa “Rain” este primul single al artistului promovat de acesta, impreuna cu MediaPro Music.
Sursa: MediaPro Music

Vezi toata galeria