Lifestyle

Smiley a fost amendat de Poliție, pe Autostrada Soarelui / „Îmi pare rău pentru că am dat un exemplu prost”

 

Smiley a fost testat antidrog și i s-a aplicat o amendă pentru încălcarea limitei legale de viteză, după ce a fost oprit de polițiști pe Autostrada Soarelui.

Cântărețul a precizat că a fost prima dată când a fost verificat cu aparatul DrugTest. „Am fost surprins pentru că nu am făcut niciodată asta, nu știam cum se face”, a recunoscut artistul. 

El a povestit pe rețelele de socializare despre pățania din trafic.

„Aș vrea să aflați asta de la mine. Am fost testat antidrog de către Poliția Română care organizează filtre în drum spre mare. Desigur că am ieșit negativ. Din păcate, am picat un alt test: cel de viteză. Am depășit viteza legală de pe autostradă cu aproape 25 km/h. Am luat amendă, așa cum era firesc, însă îmi pare rău, în primul rând, pentru că am dat un exemplu prost. Sunt un om care crede în reguli și în necesitatea respectării lor, ceea ce vă îndemn pe toți să faceți pentru siguranță, normalitatea și liniștea noastră a tuturor”, a postat artistul pe pagina sa de Facebook.

Fanii lui Smiley au apreciat sinceritatea lui.

Potrivit evz.ro, cântărețul era însoțit de iubita lui, Gina Pistol (despre care se vehiculează că ar fi însărcinată), atunci când a fost oprit de polițiști pe Autostrada A2.

Gina Pistol părea destul de stânjenită de situația în care au ajuns, mai ales că în zonă se aflau și câțiva jurnaliști.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button