Lifestyle

Sofia Coppola a câștigat Leul de Aur pentru cel mai bun film

  • article_264984_1.jpg
 

Filmul “Somewhere”, în regia Sofiei Coppola, a câștigat sâmbătă Leul de Aur pentru cel mai bun film, la cea de-a 67-a ediție a Festivalul de Film de la Veneția.  Cel mai recent film al Sofiei Coppola spune povestea unui actor ce își reanalizază viața marcată de alcool, droguri și aventuri amoroase când fiica sa îi face o vizită. Rolurile principale sunt interpretate de Stephen Dorff și Elle Fanning. Quentin Tarantino, președintele juriului competiției oficiale, a declarat că decizia a fost unanimă. “Acest film ne-a încântat de la prima proiecție. Totuși, de la această primă încântătoare proiecție ne-am tot atașat de el, cu inima, analiza, mințile și sentimentele noastre”, a afirmat Tarantino, despre care presa a spus, la începutul festivalului, că s-ar afla în centrul unui conflict de interese în parte pentru că Sofia Coppola este fosta sa iubită.
Álex de la Iglesia a obținut Leul de Argint pentru cea mai bună regie și premiul Osella pentru scenariu pentru filmul “A Sad Trumpet Ballad”, iar pelicula polonezului Jerzy Skolimowski, “Essential Killing”, a câștigat Premiul special al juriului.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare