Lifestyle

Ștefan Bănică în concert la Râșnov!

  • rasnovbanica.jpg
 

Vineri, 17 iunie, de la orele 18.30, va avea loc festivitatea de inaugurare a Centrului Istoric al orașului Râșnov, reabilitat printr-un proiect cu finanțare europeană. Invitat special la acest eveniment este cântărețul Ștefan Bănică junior, care va concerta pentru prima dată la Râșnov. Intrarea la concert este liberă. 

Prin finalizarea proiectului amintit, Piața Unirii din Râșnov a devenit zonă pietonală, aici fiind amplasate plante ornamentale, mobilier urban, arteziană, existând și spațiu pentru montarea unei scene. Sub piață s-a construit primul tunel rutier subteran din județul Brașov, în lungime de 316 metri, unde se află și o parcare ce poate fi folosită gratuit.  

„N-a fost ușor cu acest proiect, am avut și probleme cu primul constructor, dar suntem fericiți că am reușit, iar Râșnovul are un centru comparabil – ca și concept și realizare – cu al altor orașe istorice europene. Invităm cât mai multă lume, râșnoveni, brașoveni, turiști, să fie alături de noi la inaugurare și la concert”, spune primarul Râșnovului, Adrian Veștea.      


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button