Expres

„Tărâmul Minunilor” va dura trei zile, ca în povești

  • article_255174_1.jpg
 

Pentru a-i sărbători pe copiii din întreg județul, Grupul de Presă „Transilvania Expres” le-a pregătit trei zile desprinse din poveste. Cea de-a cincea ediție a „Tărâmului Minunilor”, organizată în colaborare cu TEX FM, Asociația „Viva la Musica” și Poșta Română, îi așteaptă pe micuții brașoveni, dar și pe părinții lor, cu multă distracție, muzică și voie bună.

„Tărâmul Minunilor” se va deschide din 30 mai, în Piața Sfatului, iar distracția se va prelungi în acest an trei zile, până pe 1 Iunie, inclusiv. De remarcat că primele ediții au durat câte o zi, apoi două zile, iar acum se întinde cât petrecerile din basme.
Și în acest an, organizatorii îi așteaptă pe copii cu recitaluri muzicale, desene pe asfalt, dansuri, concursuri cu premii, prezentare de modă și cu un spectacol-maraton „Vivat copilăria, ediția a VIII-a”. Printre invitații la spectacolul-maraton se află „The Best”, Sergiu din Republica Moldova și Transilvania Jazz Band.
Organizatorii au mai pregătit o mulțime de surprize, care să le aducă micuților, părinților și bunicilor un zâmbet pe buze. Toate momentele speciale vor fi prezentate de pe scena din Piața Sfatului, în 30 mai și 1 iunie, de la orele 10.00 la 20.00, iar pe 31 mai, de la orele 12.00 la 20.00.
„Tărâmul minunilor” este organizat cu sprijinul  Primăriei Brașov și al Inspectoratului Școlar Județean Brașov.
Sponsorii evenimentului sunt Noriel Maxim, Romfilatelia, Cavit Junior, Prodlacta, și Vel Pitar, iar partenerii media sunt cotidianul „Transilvania Expres”, portalul myTEX.ro, postul de radio TEX FM, 24 FUN, TVS, Informația Brașovului și NOVA TV.

 

30 mai 2010 – Tărâmul Minunilor

31 mai 2010 – Tărâmul Minunilor

1 iunie 2010 – Tărâmul Minunilor


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button