Posts Tagged ‘taramul minunilor’

Tărâmul Minunilor - de 7 ediţii alături de copilul tău şi de copilul din tine!

Tuesday, May 15th, 2012

Pentru a-i sărbători pe copii, Transilvania Expres, MyTex, TexFM, Asociaţia „Viva la Musica” şi Poşta Română le-au pregătit trei zile desprinse din poveste. Cea de-a şaptea ediţie a „Tărâmului Minunilor” îi aşteaptă pe micuţii braşoveni, dar şi pe părinţii lor, cu multă distracţie, muzică şi voie bună.

„Tărâmul Minunilor” se va deschide din 1 iunie, în Piaţa Sfatului, iar distracţia se va prelungi în acest an ca nunta din basme, adică va dura trei zile, până pe 3 iunie, orele 11.00-19.00. Jocuri, bomboane, cadouri, multe bucurii, toate pentru copii.

În cadrul evenimentului va avea loc şi ediţia a X-a a spectacolului maraton VIVAT COPILĂRIA. Este un eveniment dedicat Zilei Internaţionale a Copilului, care a adunat pe scenă, în cele 9 ediţii, pe cei mai talentaţi dintre cei talentaţi, mii de copii cu vârste cuprinse între 4 şi 18 ani au evoluat aici. Vivat Copilăria a fost şi va rămâne o rampă de lansare pentru micuţii artişti ce se află în grădiniţele, şcolile şi liceele braşovene. Artişti consacraţi, vedete sau copii premiaţi au fost printre invitaţi: Mihai Constantinescu, Anca Ţurcaşiu, Sergiu Punga, Trupa “BANDIDOS”, Diana Prepeliţă, Sabrina Stroie, Alexandra Ilie, Flavius Hossu şi mulţi alţii au încântat publicul.

Vino si tu in Piata Sfatului! Distracţia este garantată pentru copilul tău şi pentru copilul din tine!

Taramul Minunilor, 1-2 iunie 2011, Piata Sfatului Brasov

Tuesday, May 10th, 2011

Pentru a-i sărbători pe copii, Grupul de Presă „Transilvania Expres”, Asociaţia „Viva la Musica” şi Poşta Română le-au pregătit două zile desprinse din poveste. Cea de-a şasea ediţie a „Tărâmului Minunilor” îi aşteaptă pe micuţii braşoveni, dar şi pe părinţii lor, cu multă distracţie, muzică şi voie bună.

„Tărâmul Minunilor” se va deschide din 1 iunie, în Piaţa Sfatului, iar distracţia se va prelungi în acest an două zile, până pe 2 iunie, orele 12.00-21.00. Jocuri, bomboane, cadouri, multe bucurii, toate pentru copii. Este ziua din an în care orice copil se bucură de toate aceste lucruri.

În cadrul evenimentului va avea loc:

  • VIVAT COPILĂRIA - ediţia a IX-a, Spectacol maraton

Este un eveniment dedicat Zilei Internaţionale a Copilului, care a adunat pe scenă, în cele 9 ediţii,  pe cei mai talentaţi dintre cei talentaţi , mii de copii cu vârste cuprinse între 4 şi 18 ani au evoluat aici.  Vivat Copilăria a fost şi va rămâne o rampă de lansare pentru micuţii artişti ce se află în Grădiniţele, Şcolile şi Liceele braşovene şi nu numai; artişti consacraţi ,vedete sau copii premiaţi au fost printre invitaţi: Mihai Constantinescu , Anca Ţurcaşiu , Sergiu Punga , Trupa “BANDIDOS”, Diana Prepeliţă ,Sabrina Stroie, Alexandra Ilie, Flavius Hossu şi mulţi alţii au încântat publicul.

Invitaţi:

Alexandra Ilie (Locul I Polonia, Festivalul MAY NOTE)

Valentin Luca (Show de flair bartending)

Trupa de acrobaţie BALANCE (Lecţie de gimnastică)

  • Concursul „Micul Inventator - Ediţia I” prin care ne-am propus să descoperim şi premiem elevii braşoveni care au imaginaţie şi sunt creativi

Descrierea concursului “Micul Inventator”:

1.      Înscrierea în concurs:

Se pot înscrie în concurs elevii din Judeţul Braşov cu vârsta cuprinsă între 8 -19 ani, elevi ai instituţilor de învăţământ din Judeţul Braşov. Aceştia pot participa atât individual, cât şi în echipe de cel mult 3 elevi. Fiecare participant/echipă va trebui să aibă un cadru didactic coordonator. Înscrierile se fac în perioada 2 - 27 mai 2011 prin completarea formularului de înscriere.

Formularul poate fi completat online pe site-ul www.mytex.ro (completează online formularul de inscriere)

sau

poate fi trimis pe adresa Oficiul Poştal Braşov 1, Căsuţa Poştală 100, Braşov (descarcă formularul de înscriere pentru a fi trimis prin poştă).

2.      Expunerea invenţiilor

In datele de 1 si 2 iunie 2011 în Piaţa Sfatului din Braşov, va avea loc expunerea eşalonată a invenţiilor ce va fi stabilită în baza unei programari orare.

3.      Premierea invenţiilor

Fiecare invenţie va fi analizată de un juriu format din cadre didactice de specialitate. Se vor acorda diplome tuturor participanţilor, precum şi premii pentru ocupanţii locurilor I, II şi III.

Evenimentul „Tărâmul Minunilor” este organizat cu sprijinul Primăriei Braşov şi al Inspectoratului Şcolar Judeţean Braşov.

>>VEZI GALERIA FOTO<<

Sponsori principali:


Sponsori:


Parteneri:

Taramul Minunilor, 30 mai - 1 iunie 2010, Piata Sfatului Brasov

Monday, May 17th, 2010

Pentru a-i sărbători pe copii, Grupul de Presă „Transilvania Expres”, Asociaţia „Viva la Musica” şi Poşta Română le-au pregătit trei zile desprinse din poveste. Cea de-a cincea ediţie a „Tărâmului Minunilor” îi aşteaptă pe micuţii braşoveni, dar şi pe părinţii lor, cu multă distracţie, muzică şi voie bună.

„Tărâmul Minunilor” se va deschide din 30 mai, în Piaţa Sfatului, iar distracţia se va prelungi în acest an trei zile, până pe 1 Iunie. Jocuri, bomboane, cadouri, multe bucurii, toate pentru copii. Este ziua din an în care orice copil se bucură de toate aceste lucruri.
În cadrul evenimentului se va lansa campania „Descoperă natura” şi va avea loc spectacolul artistic „Vivat copilăria”, Ediţia a VIII-a.

Prin proiectul „Descoperă natura” ne-am propus dotarea laboratoarelor de biologie din şcolile braşovene în scopul educării elevilor privind importanţa naturii.

Evenimnetul „Tărâmul Minunilor” este organizat cu sprijinul Primăriei Braşov şi al Inspectoratului Şcolar Judeţean Braşov.

30 mai 2010 - Tărâmul Minunilor

31 mai 2010 - Tărâmul Minunilor

1 iunie 2010 - Tărâmul Minunilor

Sponsori principali:

……

Sponsori:

Parteneri: