Expres

Târg atipic în Piața Star / Copiii vor fi în centrul atenției

Târg atipic în Piața Star

Serviciul Public Administrare Piețe Brașov, din subordinea Primăriei, organizează sâmbătă un eveniment inedit: „Târguială de mămici și pici”. Copii și părinți sunt invitaţi să doneze sau sa facă schimb de jucării, haine şi accesorii, la târgul ce va avea loc sâmbătă, 28 octombrie, pe platoul Pieţei Star.

Cei mici, îndrumaţi de părinți, pot lua parte la târguiala cu obiecte de care nu mai au nevoie şi pe care nu le mai folosesc, dar care pot fi de mare ajutor altor copilaşi.
Micuţii vor fi în centrul atenţiei, iar pentru bună dispoziţie, la eveniment vor fi oferite ceaiuri, fructe, desene pentru colorat, cretă pentru desen liber, accesorii pentru colaje, dar şi alte surprize.
Evenimentul va avea loc în intervalul orar 10.00 – 14.00.
„Facem schimb de jucării și hăinuțe și le donăm pe cele pe care nu le mai folosim, (…) facem împreună cu Serviciul Piețe ceva atipic pentru autoritățile locale. Deoarece încurajăm responsabilitatea față de resurse și ne dorim ca și cei mici să deprindă astfel de obiceiuri, vă așteptăm la cea mai veselă târguială pentru copii și mămici!
Dacă ai prin casă jucării sau hăinuțe, accesorii pe care le-ai folosit și de care nu mai ai nevoie și care se află în stare bună, le poți schimba sau dona în cadrul evenimentului menit să susțină reutilizarea acestora
Vedetele zilei? Cei mici! Sub atenta supraveghere și îndrumarea părinților, micuții vor fi în centrul atenției și vor desfășura toată activitatea.
Ce îți oferim pentru buna dispoziție:
Cafea, ceai, fructe din partea casei
Desene pentru colorat, cretă pentru desen liber, accesorii pentru colaje
Surprize și momente de neuitat!
Dacă vrei să participi activ sau să ai un stand la evenimentul nostru, îi poți contacta pe colegi la numărul de telefon 0729/428376 sau pe e-mail la blaj@pietepublice.ro.
Învățăm de mici că un lucru nu trebuie aruncat doar pentru că nu ne mai place, ci poate fi dat mai departe și că nu e nevoie să cheltuim bani ca să avem lucruri noi (fie ele și folosite).
Să fim bine!”
, a scris pe Facebook viceprimarul Flavia Boghiu.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare