Expres

Terasele din zona istorică a Brașovului – deschise până la miezul nopții

Terasele din zona istorică a Brașovului – deschise până la miezul nopții.

După mai multe discuții, în ședința ordinară de ieri a Consiliului Local Brașov, grupul consilierilor PNL a aprobat modificarea HCL nr. 587/ 2019. Astfel, programul teraselor și restaurantelor din centrul istoric al Brașovului va fi extins de la ora 22.00 până la ora 24.00, așa cum a precizat viceprimarul Sebastian Rusu.

Terasele din zona istorică a Brașovului – deschise până la miezul nopții

Hotărârea precizează foarte clar următoarele:

Pentru agenții economici care dețin în zona istorică a Municipiului Brașov atât punct de lucru cu activitate de alimentație publică, cât și terasă autorizată conform legii, orarul de funcționare poate fi până la ora 24.00, fără a fi obligatorie prezentarea acordului notarial al vecinilor limitrofi punctului de lucru.

Agentul economic trebuie să asigure păstrarea ordinii și liniștii publice în cadrul perimetrului locației – respectiv prevederile cuprinse în Legea nr. 61/ 1991, republicată, pentru sancționarea faptelor de încălcare a unor norme de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice.

În cazul în care agentul economic difuzează muzică într-o locație neizolată fonic și care ar putea afecta liniștea și ordinea publică, programul muzical se va întrerupe la ora 22.00.

În situația în care vor exista mai multe reclamații cu privire la încălcarea ordinii și liniștii publice, se va putea schimba orarul de funcționare la punctul de lucru, revenindu-se la ora 22.00.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
2 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
multumit
10 luni în urmă

Sa fie multumiti “cumetrii” care au afaceri intr-o zona locuita! Am o intrebare aroganta. Ce a fost prima data: case de locuit sau carciumi pe o strada locuita si circulata ? Aceasta-i intrebarea! Solutie:sa-i gonim pe proprietarii care locuiesc acolo… Citeşte mai mult »

Willy
Răspunde la  multumit
10 luni în urmă

@multumitule daca ai auzi ce discutii poarta unii terasagii, te-ai lua cu mainile de cap. Ca au vazut ei nu stiu unde prin Europa cum in zonele vechi, istorice, nu locuieste nimeni. Acolo in casele alea ar fi numai birouri… Citeşte mai mult »

Back to top button