Posts Tagged ‘Transilvania Expres’

Tărâmul Minunilor - de 7 ediţii alături de copilul tău şi de copilul din tine!

Tuesday, May 15th, 2012

Pentru a-i sărbători pe copii, Transilvania Expres, MyTex, TexFM, Asociaţia „Viva la Musica” şi Poşta Română le-au pregătit trei zile desprinse din poveste. Cea de-a şaptea ediţie a „Tărâmului Minunilor” îi aşteaptă pe micuţii braşoveni, dar şi pe părinţii lor, cu multă distracţie, muzică şi voie bună.

„Tărâmul Minunilor” se va deschide din 1 iunie, în Piaţa Sfatului, iar distracţia se va prelungi în acest an ca nunta din basme, adică va dura trei zile, până pe 3 iunie, orele 11.00-19.00. Jocuri, bomboane, cadouri, multe bucurii, toate pentru copii.

În cadrul evenimentului va avea loc şi ediţia a X-a a spectacolului maraton VIVAT COPILĂRIA. Este un eveniment dedicat Zilei Internaţionale a Copilului, care a adunat pe scenă, în cele 9 ediţii, pe cei mai talentaţi dintre cei talentaţi, mii de copii cu vârste cuprinse între 4 şi 18 ani au evoluat aici. Vivat Copilăria a fost şi va rămâne o rampă de lansare pentru micuţii artişti ce se află în grădiniţele, şcolile şi liceele braşovene. Artişti consacraţi, vedete sau copii premiaţi au fost printre invitaţi: Mihai Constantinescu, Anca Ţurcaşiu, Sergiu Punga, Trupa “BANDIDOS”, Diana Prepeliţă, Sabrina Stroie, Alexandra Ilie, Flavius Hossu şi mulţi alţii au încântat publicul.

Vino si tu in Piata Sfatului! Distracţia este garantată pentru copilul tău şi pentru copilul din tine!

Cupa Liceelor la Fotbal “Transilvania Expres” 2012

Tuesday, February 7th, 2012

Transilvania Expres, anunturi.mytex.ro şi Tex Fm organizează Cupa Liceelor la Fotbal “Transilvania Expres”, ediţia 2012. Competiţia va avea loc în perioada 12-18 martie 2012 la Paradisul Acvatic, începând cu orele 10:00.

Turneul este organizat cu sprijinul Inspectoratului Şcolar Judeţean Braşov, Direcţiei de Sport şi Tineret a Municipiului Braşov şi al Asociaţiei Judeţene de Fotbal Braşov.

Pentru informaţii suplimentare contactaţi departamentul Marketing la telefon 0268 549 712 interior 125 sau marketing@transilvaniaexpres.ro

Parteneri media: Informaţia Braşovului, mytex.ro, 24 Fun, Zile şi Nopţi şi Nova Tv.

Pentru înscrieri, folosiţi tabelul pe care îl găsiţi aici.

Va rugăm citiţi cu atenţie Regulamentul competiţiei pe care îl găsiţi aici.

Taramul Minunilor, 30 mai - 1 iunie 2010, Piata Sfatului Brasov

Monday, May 17th, 2010

Pentru a-i sărbători pe copii, Grupul de Presă „Transilvania Expres”, Asociaţia „Viva la Musica” şi Poşta Română le-au pregătit trei zile desprinse din poveste. Cea de-a cincea ediţie a „Tărâmului Minunilor” îi aşteaptă pe micuţii braşoveni, dar şi pe părinţii lor, cu multă distracţie, muzică şi voie bună.

„Tărâmul Minunilor” se va deschide din 30 mai, în Piaţa Sfatului, iar distracţia se va prelungi în acest an trei zile, până pe 1 Iunie. Jocuri, bomboane, cadouri, multe bucurii, toate pentru copii. Este ziua din an în care orice copil se bucură de toate aceste lucruri.
În cadrul evenimentului se va lansa campania „Descoperă natura” şi va avea loc spectacolul artistic „Vivat copilăria”, Ediţia a VIII-a.

Prin proiectul „Descoperă natura” ne-am propus dotarea laboratoarelor de biologie din şcolile braşovene în scopul educării elevilor privind importanţa naturii.

Evenimnetul „Tărâmul Minunilor” este organizat cu sprijinul Primăriei Braşov şi al Inspectoratului Şcolar Judeţean Braşov.

30 mai 2010 - Tărâmul Minunilor

31 mai 2010 - Tărâmul Minunilor

1 iunie 2010 - Tărâmul Minunilor

Sponsori principali:

……

Sponsori:

Parteneri:

Cupa McDonalds la baschet, un succes, cu sprijinul Tex FM şi Transilvania Expres

Wednesday, June 3rd, 2009

În weekend-ul 30-31 mai Centrul Civic a fost punctul de întâlnire al iubitorilor de baschet din Braşov. Aflată la ediţia cu numărul patru, Cupa McDonalds a strâns un număr record de participanţi, la startul competiţiei aliniindu-se 90 de echipe a câte patru jucători. Surpriza plăcută a fost dată de cele 10 formaţii compuse din puşti cu vârsta de şase ani pe care stropii de ploaie nu i-au demoralizat, singurii gata să renunţe fiind părinţii acestora. La băieţi - peste 18 ani a triumfat echipa “Shakira”, la 14 -18 ani s-au impus cei de la “La Misto”, iar la categoria sub 14 ani câştig de cauză a avut gruparea “Johnny Bravo”. La fete peste 18 ani a învins formaţia “Fantoma”, la 14 -18 ani au câştigat cele de la “We Ball”, iar la ultima categorie, sub 14 ani, a surâs trupa “The Crushings”. Premiile au constat în echipament sportiv (genţi, tricouri, rucsace) şi diverse accesorii.
Evenimentul a fost organizat de “Sport Image Group” şi Direcţia de Sport şi Tineret a Municipiului Braşov, în parteneriat cu Inspectoratul Şcolar Judeţean. Parteneri media ai competiţiei au fost Transilvania Expres şi TEX FM.

ANIVERSARE - TRANSILVANIA EXPRES IMPLINESTE ASTAZI 15 ANI

Monday, September 8th, 2008

Am fost si ramanem primii!
Am urmarit in permanenta imbunatatirea calitatii tiparului, in avantajul firmelor care apeleaza la serviciile noastre publicitare si pentru a oferi cititorilor ziarul in conditii grafice deosebite. Astfel, din 1994 ziarul se tipareste la propria tipografie, Tipotex, care din 2002 este dotata cu o rotativa noua.
Transilvania Expres este primul ziar local care a fost tiparit in policromie - februarie 1998. Un moment important in evolutia cotidianului nostru din punct de vedere grafic l-a reprezentat schimbarea formatului acestuia in 20 mai 2002, cand a fost modificata sigla, precum si modul de structurare al ziarului, imbunatatindu-se in acelasi timp calitatea hartiei si a policromiei.
Transilvania Expres este primul care a editat suplimente color (din 1999). In fiecare luni apare suplimentul de stiri sportive TEX Sport, iar vinerea suplimentul de programe TEX TV, ambele fiind distribuite gratuit impreuna cu ziarul. De asemenea, marile evenimente sportive - Campionatele Europene si Mondiale de Fotbal, Jocurile Olimpice - au fost aduse mai aproape de cititorii brasoveni, prin suplimente zilnice, color, de patru pagini.
Transilvania Expres este primul care a infiintat editii locale pentru locuitorii celor mai importante localitati din judetul Brasov: Fagaras, Predeal, Sacele, Codlea, - cu frecventa saptamanala - si Ghimbav, Zarnesti, Bod, Tarlungeni, Halchiu, cu frecventa bilunara. In acest fel suntem mai aproape de oamenii din fiecare localitate si problemele lor pot fi tratate in amanunt.
Transilvania Expres este primul care a infiintat un birou de relatii cu publicul - TEXpert - din dorinta de a imbunatati comunicarea directa cu cititorii si a-i sprijini pe toti brasovenii in rezolvarea problemelor cu care se confrunta. TEXpert este practic un supliment saptamanal de doua pagini, conceput dupa formula de la, cu si exclusiv pentru cititorii nostri. Oamenii gasesc aici raspunsuri si chiar solutii punctuale la nedumeririle, nemultumirile si reclamatiile lor. Necazurile cu care se confrunta sunt expuse pe larg, iar autoritatile responsabile obligate sa raspunda si sa actioneze. In TEXpert se regasesc punctele de vedere ale cetatenilor brasoveni de pe strada, in dezbaterea unor teme de mare interes pentru comunitate, dar si opiniile cititorilor despre probleme de actualitate. Nici cititorii online nu au fost uitati, postarile lor fiind preluate in editia tiparita sau fiind punctul de pornire pentru anchete, reportaje, stiri. Si instantaneele surprinse de cititorii nostri si-au gasit locul cuvenit in ziar, ba multe dintre ele au fost recompensate cu premii consistente.
(L.J.)