Expres

Tribunalul Brașov a decis că primarul Coliban trebuie să desigileze biroul viceprimarului Rusu

Tribunalul Brașov a decis că primarul Coliban trebuie să desigileze biroul viceprimarului Rusu

O instanţă a Tribunalului Braşov a decis, astăzi, că primarul USR Allen Coliban al municipiului Braşov trebuie să înlăture de urgenţă sigiliul aplicat pe uşa biroului viceprimarului liberal Sebastian Rusu (detalii aici).

„Admite cererea de chemare în judecată având ca obiect – ordonanţa preşedinţială formulată de reclamantul Sebastian Mihai Rusu, în contradictoriu cu pârâţii UAT municipiul Braşov şi Allen Coliban în calitate de Primar al Municipiului Braşov şi în consecinţă: Dispune înlăturarea în regim de urgenţă a sigiliului aplicat pe uşa biroului reclamantului situat în sediul Primăriei Municipiului Braşov şi obligă pârâţii să permită reclamantului să folosească biroul din sediul Primăriei Municipiului Braşov în scopul exercitării atribuţiilor ce decurg din funcţia de Viceprimar al municipiului Braşov”, se arată în sentința postată pe portalul instanţelor.
Aceasta poate fi atacată cu apel, în termen de 5 zile.
În urmă cu o lună, viceprimarul Sebastian Rusu a reclamat faptul că i-a fost schimbată încuietoarea uşii biroului din Primăriei, fără să existe o dispoziţie legală în acest sens.
La acel moment, viceprimarul a sunat la 112 şi, ulterior, s-a adresat şi instanţei. Conform lui Rusu, în urma schimbării yalei de la birou, au fost sechestrat bunuri personale ale sale, inclusiv buletinul şi laptopul, dar şi ale consilierului personal.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare