Posts Tagged ‘tricouri ude’

“Vara TexFm si Paradisul Acvatic au invins canicula din weekend

Monday, August 18th, 2008

Vremea caniculara din weekend nu i-a tinut pe brasoveni in case, “Paradisul Acvatic” fiind o destinatie ideala, unde TEX FM a racorit atmosfera cu muzica de cea mai buna calitate, dar si cu concursuri irezistibile cu care cel mai ascultat radio din Brasov i-a obisnuit.Cu o gama larga de alternative, “Paradisul acvatic” i-a facut pe brasoveni sa se simta cu adevarat ca la mare, perimetrul locatiei dovedindu-se a fi neincapator, destinatia fiind aleasa chiar si de bucuresteni. Cei mai fericiti au fost cei mici, care s-au intrecut la proba de sarituri in bazin, “maestrii” dovedindu-se Flavius Moncioiu, Sbarcea Miruna, Andrei Secu, Tudor Rusu, Madalina Schiopu, Edy Bota si Marius Albu. La concursul “Cele mai bronzate” persoane, castigatoarele au fost desemnate Zeina Shami, Cristina Ciocirlan si Loredana Popa, care au fost premiate cu set de lenjerie Aroti. Nici concursul de “ticouri ude” nu a fost uitat, domnisoarele “curajoase” fiind Cristina Fischer si Elena Tisca, amandoua premiate de catre TEX FM si salonul “Patricia”. Cei ce au dorit sa-si arate maiestria in dans au fost provocati de catre TEX FM cu muzica buna si antrenanta, cei mai buni dansatori dovedindu-se a fi Costi Avram si Silvia Iacobeanu, care au plecat acasa cu premii promotionale TEX FM. Neagu Liliana, Daniel Balaceanu si Cristina Ciocarlan au demonstrat ca sunt cunoscatori si fideli ascultatori de muzica buna difuzata de TEX FM, fiind la mare inaltime la concursul “Ghiceste melodia”. Cei ce au dorit sa stea pe margine nu au plecat nici ei cu mana goala, tombola “Avon” oferind doamnelor prezente premii substantiale. Adriana Stanciulescu, Eliza Lefter, Melania Somesan, Daniela Balaceanu, Rafaela Dovleac, Anca Mihaela Dovleac, Madalina Buzescu, Laura Moraru, Mira Cosmean si Cristina Miron, au fost fericitele castigatoare. TEX FM si Paradisul Acvatic ii asteapta in continuare, pe brasoveni si nu numai, pana la sfarsitul acestei luni, la cea mai tare distractie de weekend, “Vara TEX FM”.


Vezi toata galeria

Distractie pe cinste alaturi de TEX FM la Paradisul acvatic

Monday, August 11th, 2008

TEX FM si Paradisul Acvatic le-au oferit brasovenilor inca un week-end de exceptie plin de muzica buna si distractie. Nici de aceasta data de la “Vara TEX FM” nu au lipsit concursurile cu premii care i-au scos la intrecere atat pe cei mici, cat si pe cei mari. Micutii Raluca Ciornea, Rares Ciornea si Rares Paduraru au fost premiati pentru sariturile in bazin. De data aceasta numarul adultilor care s-au incumetat sa sara de pe trambulina a fost mult mai mare decat la editiile precedente, printre cei mai curajosi, care au demonstrat ca sunt maestri in plonjatul in apa, numarandu-se Tudor Postolache, Cristian Ganea, Dragos Tudor, Tudor Sever Campeanu, Catalin Gavadie, Bogdan Simplea si George Bucutea. Cum ziua de sambata a fost extrem de calduroasa, organizatorii le-au provocat pe domnisoare la un concurs de tricouri ude. Andreea Maria Barla si Elena Postolache si-au aratat indemanarea si au fost premiate de catre TEX FM si Salonul “Patricia”. In schimb, cei care au dorit sa-si demonstreze talentul la dans au avut ocazia sa participe la concursul de limbo dance, la care s-au incumetat si cei mai mici. Rares Paduraru si Rares Ciornea au reusit sa fie campioni si la aceasta proba, alaturi de Andreea Diaconescu si Ana Maria Pascalau. Doamnele prezente au avut ocazia sa participe si la o tombola, unde au castigat produse cosmetice oferite de Avon, Alexandra Oprea, Roxana Dumitrescu si Szigeti Alisa fiind declarate castigatoare.
Brasovenii sunt asteptati la complexul de piscine “Paradisul Acvatic” in fiecare week-end pana la sfarsitul acestei luni, unde TEX FM le garanteaza o distractie pe cinste.

Vezi toata galeria