Timp liber

Tudor Gheorghe – „Cel ce gândește singur”, o nouă reprezentație la Brașov

La cererea publicului, a fost programată o nouă reprezentație a spectacolului „Cel ce gândește singur”, susținut de maestrul Tudor Gheorghe, marți, 14 martie, de la ora 19.00, la Teatrul „Sică Alexandrescu”.

| MyTex.ro
Tudor Gheorghe - „Cel ce gândește singur”, o nouă reprezentație la Brașov 10

„Am terminat un spectacol şi deja mă gândesc la altul. Trebuie să-mi termin gândurile. Dintotdeauna, eu m-am sprijinit pe marea poezie românească, care este atât de variată, atât de bogată, încât nu ştiu cum s-o acopăr pe toată. Ea mă împinge în faţă. E ca un arc, e un resort care mă împinge: hai, tinere, mai avem de făcut asta şi asta, şi tot aşa! Poezia îşi permite să-mi spună tinere!”, a declarat artistul Tudor Gheorghe, maestrul vorbelor cantate.

Va asteptam în 14 MARTIE 2023 la Brașov – Teatrul „Sică Alexandrescu“, cu spectacolul „CEL CE GÂNDEȘTE SINGUR”, unde Tudor Gheorghe va fi acompaniat de Orchestra Concertino din Chișinău, sub bagheta dirijorului și orchestratorului Marius Hristescu.

„De această dată veți vedea un spectacol cu poezii reprezentative ale lui Tudor Arghezi. Spectacolul va fi de o varietate și tematica și ritmică si melodică deosebita” – Tudor Gheorghe.

Biletele se pot procura online, de pe spectacolebrasov.ro sau de la Sala Patria

Program casierie: Luni – Joi 12:00 – 15:00

Pentru mai multe informații sunați la 0752 791 902

Telefon caserie: 0745 830 738


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
1 Comentariu
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Barbu Gh.
1 an în urmă

Olteanu făcea propagandă la wax. Voia, prăpăditul, ca la spectacolele sale să meargă doar injectații. Deci el nu are nici-o tangență cu ce scrie acolo: „Cel ce gândește singur”. Pentru alde el și alții ca el au „gândit” jivine ca… Citeşte mai mult »

Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare