Posts Tagged ‘Valentine’s Day’

Vedete de cosmar vs. vedete de vis de Valentine’s Day

Tuesday, February 14th, 2012

Astazi s-a facut topul partenerilor de Valentine’s Day: pe de o parte a celor de cosmar si, de cealalta, a celor mai ravniti.

Astfel, actorii Charlie Sheen si Ashton Kutcher si starleta Kim Kardashian au fost inclusi in topul partenerilor de cosmar de Valentine’s Day.

Cei mai multi dintre participantii la acest sondaj ar prefera sa fie singuri decat sa se intalneasca astazi cu aceste vedete.

De cealalta parte, topul vedetelor de vis cu care femeile ar iesi la o intalnire de Valentine’s Day este condus de George Clooney, in timp ce barbatii o preferă pe Jennifer Aniston.

Regulament Valentine’s Day

Wednesday, February 1st, 2012

Tex Fm promovează “Be My Valetine’s Party!”. Dacă nu vrei să petreci Sărbătoarea Iubirii singur, dă un like pe facebook Tex Fm şi postează-ţi poza pe wall până pe 13 februarie. Ai şansa să câştigi una din cele trei invitaţii VIP la cea mai tare petrecere din Bamboo!

Detalii găseşti şi pe facebook-ul TexFm.

1)      Concurenţii se înscriu:

- până în data de 13 februarie;

- DOAR DACĂ dau like paginii oficiale de facebook Tex Fm;

- DOAR DACĂ postează pe peretele Tex Fm o poză cu el/ea cu mesajul: “Pentru concurs!”.

2)      Formarea cuplurilor:

- până pe 13 februarie, ascultătorii pot vorbi între ei pe facebook sau în particular să-şi împărtăşească păreri, impresii.

3)      Alegerea câştigătorilor:

- până în data de 14 februarie fiecare cuplu format trebuie să posteze un mesaj pe wall-ul Tex Fm! (ex: Ioana Popescu este intr-o relaţie cu Ion Ionescu);

- mesajul cu cele mai multe like-uri primeşte premiul

- în data de 14 februarie, primele trei cupluri cu cele mai multe like-uri vin în studioul Tex Fm pentru câteva întrebări;

- la ora 14:00, în cadrul emisiunii Gossip Show se va spune Stop like şi se stabiliesc câştigătorii;

- seara, dupa ora 19:00, vor primi invitaţiile în studioul Tex Fm, în direct, în cadrul emisiunii Seara Ta

Reguli:

1. Concurenţii trebuie să aibă numele real pe facebook.

2. Cuplurile se pot forma până în data de 13 februarie (inclusiv).

3. O singură persoană din cuplu trebuie să posteze relaţia.

TexFM te premiaza!

Friday, January 29th, 2010

De Ziua îndrăgostiţilor TEX FM te premiază !
Ascultă 105,5 FM în perioada 1-14 februarie, răspunde corect la întrebări şi câştigă CD-uri cu artiştii şi trupele tale preferate.

Tex Fm – Inspirat de tine!

LOVE TOUR DE ZIUA INDRAGOSTITILOR

Tuesday, February 3rd, 2009

Valentine’s Day este ziua dedicata dragostei si totodata cea mai potrivita ocazie de a-i face pe toti sa se simta indragostiti.

Tex Fm, Transilvania Expres si Zile si Nopti va propun participarea la o serie de evenimente care vor prelungi sarbatoarea de Valentine’s Day pe 4 zile.

Acest maraton de evenimente va cuprinde, pe langa ingredientele unui party traditional de Ziua Indragostitilor, si concerte live, spectacole si stand-up comedy.

PROGRAMUL CAMPANIEI

Miercuri, 11 februarie - For Sale Pub - trupa Circa Sapte - ora 20.00

În prima seară a maratonului de evenimente Love Tour, organizat de Transilvania Expres, Tex FM şi Zile si Nopti, trupa „Circa Şapte” a susţinut un concert live în For Sale Pub. Prestaţia trupei a fost o plăcută surpriză pentru cei prezenţi în pub-ul braşovean, spectacolul fiind de cea mai bună calitate. Trupa, înfiinţată în 2002 şi formată din 7 instrumentişti, a interpretat atât melodii din repertoriul propriu, cât şi cântece preluate din folclorul românesc şi adaptate pe ritmuri reggae şi rock`n`roll. Pentru mai multe detalii click aici.

Vezi toata galeria

Joi, 12 februarie - Bavaria Club - trupa Tapinarii - 20.00

Joi, 12 februarie, participanţii la turneul dragostei s-au bucurat de prezenţa trupei Ţapinarii, care a susţinut în Bavaria Pub tradiţionalul lor concert anti Valentine`s Day. Pentru mai multe detalii clik aici

Vezi toata galeria

Vineri, 13 februarie - Latino Club - Latino Party - 21.30

Îndrăgostiţii braşoveni au participat în număr mare vineri seara la petrecerea latino oferită de Transilvania Expres, TEX FM şi Zile şi Nopţi în Latino Club. Pentru mai multe detalii clik aici

Vezi toata galeria

Sambata, 14 februarie - Magnolia Shopping CenterConexiuni si magicianul Johannes - 17.00

Vezi toata galeria

Sambata, 14 februarie - Deane’s Irish Pub - Stand -up comedy - trupa Jokers - 22.30

Vezi toata galeria

Sâmbătă, turneul dragostei a poposit întâi în Magnolia, unde a fost amenajată Poarta Sărutului, o inimă imensă de baloane, unde cei îndrăgostiţi au avut şansa să se căsătorească pentru o zi, maestrul de ceremonie fiind însuşi Cupidon. Pentru mai multe detalii clik aici

Parteneri media ai evenimentului sunt Informatia Brasovului si Mix Tv.

Sponsori

Parteneri: