Posts Tagged ‘weekend’

WEEK-END PERFECT CU TEX FM, LA “PARADISUL ACVATIC”

Tuesday, July 1st, 2008

Cel de-al treilea week-end al “Verii TEX FM la Paradisul Acvatic” a insemnat inca doua zile de muzica de exceptie, premii instant, relaxare si multa distractie…

In ciuda vremii neprielnice de sambata, 28 iunie, atmosfera din “paradis” a fost una excelenta, gratie animatorilor TEX FM si concursurilor trasnite, care au adus nu doar voie buna, ci si premii. Adultii, tinerii si copiii au intrat in joc si s-au distrat fara limite, participand la probe de curaj, dar si diverse competitii sportive sau doar temerare. Bogdan Badescu si un baietel care s-a recomandat simplu “Nicolas” si Alinda Beraru au fost premiati pentru sariturile in bazin. Mihai Balan, Robert Balan si Marius Mocanu au castigat concursurile de inot. Razvan Marcanescu si Radu Smighean au reusit sa impresioneze juriul TEX FM si sa realizeze cea mai artistica saritura din tobogan, iar cei mai curajosi s-au racorit sub un dus rustic rece si au fost premiati pentru ca au suportat sa stea sub o perdea de apa rece ca gheata: Sorin Braia si Alexandru Aron. Andrei Ciulu a primit premiul pentru cel mai mic inotator, iar Silvia Big si Oana Ciornei au fost desemnate “cele mai mici inotatoare din cel mai mare bazin”. Ana Sumedrea a fost premiata fiindca detinea “cel mai frumos bronz”, Loredanei Laus i s-a decernat titlul de “cea mai tare mamica”, iar Sorin Istrate, care avea doi copii in brate, a primit titlul de “super-tatic”. Toti participantii au fost premiati, iar copiii au primit stegulete si baloane.

Duminica, 29 iunie, distractia a continuat, la inatime aflandu-se tot probele de curaj. De data aceasta piscina de afara a fost “invadata” de mai multi tineri indrazneti. Doamnele nu au fost nici ele mai prejos, ci au participat la o tombola, unde au castigat produse cosmetice oferite de Avon, sponsorul “Verii TEX FM”. Simina Cristina a fost castigatoarea acestui weekend.

Echipa TEX FM ii asteapta pe brasoveni cu multe premii, concursuri si muzica buna in fiecare weekend la Paradisul Acvatic pana pe 31 august, si garanteaza o distractie pe cinste. Paradisul Acvatic este cel mai mare centru de agrement cu piscine acoperite si in aer liber din Brasov, care ofera relaxare in apa (tobogane, jacuzzi, aqua — gym, cascade, hidromasaj, gheizer), dar si sauna, fitness si restaurant.